Apache -Il intrebi ce vrea sa demonstreze. Dar tu, ce vrei sa demonstrezi prin acea intrebare, daca nu e cu suparare?
Noreligon- Sunt total de acord cu acest aspect. Cel mai mare pacat este sa indoctrinezi copilul, de mic, cu mituri din biblie. Practic, il insemintezi, de mic cu minciuni. Il inveti sa venereze divinitatea. In loc sa -si iubeasca familia si aproapele. Il inveti sa ceara ajutor divinitatii, atunci cand ar trebui sa-l inveti cum sa se ajute singur.
Il duci la biserica, frumos, cenurliu, cu papion etc. Pai, fratilor, cand o sa scapam de sindromul sindrofie? (Si aici ma refer la aspectul de "sfant" si sufletul de "drac").
Am pus intre ghilimele, pentru ca nu exista sfinti si draci.
Diabolus= dracu=satana=michiduta=bata-l aiu', ori cum doriti sa-l mai numiti, este un cuvant latinesc, care tradus in limba romana inseamna "om barfitor", la niciun caz vreun spirit din Emisfera Australa (vezi mitul- cum ca Iadul ar fi la sud si raiul la nord). Daca Geea se invarte in jurul axei sale (rotatie), banuiesc ca-i tot un cer peste tot.
Am divagat putin de la subiect, sa revenim. Dupa cum am spus, nu sunt de acord cu abundarea tinerilor cu astfel de texte biblice menite sa-i rupa de realitatea obiectiva.
Stati linistiti ca ma bag in seama cand vreau! thealchemist nu am voie doar eu sa vorbesc si tu ai voie daca nu stiai! problema e ca tu nu stii sa scrii corect in limba romana. apache du-te inapoi pe xnxx.com acolo e locul tau. altceva mai bun nu stii sa faci. nu-mi zici mie ce sa fac, umflatule. mars tu la medic sa iti faci niste analize. vezi ca poate ramai pe acolo si ne lasi dracu in pace.
Apache, ba da prost o suge mata! du-te in **** mea de idiot ce **** mea comentezi, drogatule?
O_O nu scriu chesti horror la religie wtf! gasesteti un hoby ...pfff