@mih33, poti sa vezi si sa "simti"caracterul lor din raspunsuri. Exista diferenta de caracter si inca foarte mare, priveste raspunsurile si vei putea diferenta.
Si inca ceva, nu am fost de acord cu catedrala neamului, un hau care va inghitii banii pe care noi nu ii avem acum in tara si pe care Tariceanu i-a avansat deja : 30 milioane.
Este un proiect in care se vor spala multi bani. BOR este bogata, are terenuri, firme, agentii.etc. Cea mai bogata institutie din tara. De ce nu ati semnat petitia impotriva acestei constructii? Eu am semnat-o! Noi nu avem dupa ce ne kk si ne trebuie catedrala neamului. Care neam? Cine este mai "crestin", eu care cred ca undeva exista un Dumnezeu sau guvernantii care investesc salariile si pensiile noastre intr-o monstruozitate? Haideti fiti corecti si lasati-i pe toti sa creada sau nu in ce vor. De ce ne-ati "converti voi pe noi sau noi pe voi? Sa ne ignoram credinta sau necredinta si sa vedem omul, nu ideea! Sau, incepeti acum o noua inchizitie? Ne puneti la zid? Ne veti arde pe rug? Ce ve-ti inventa pentru prigonirea crestinilor? Ve-ti fi mai cruzi ca inchizitorii antici? Terminati cu prostiile si atacurile, suntem in mileniul 3 fratilor!
Da, @Oz si unii credinciosi dar parca mai putini. Daca nu ne-am scormoni unii pe altii in adancul sufletului si nu am stii daca avem credinta sau nu, am putea multi de aici sa fim prieteni, sa gasim preocupari comune, dar lupta asta a voastra de a ne demonstra noua ca nu exista Dumnezeu si ca noi suntem tampiti, ne separa. Fiti bucurosi ca voi ati gasit adevarul si lasati-ne pe noi sa il cautam pana cand il vom gasi. Nu este datoria voastra sa ne desteptati si nu brusc. Vom vedea unde este adevarul la final...la voi sau la noi. Asta nu inseamna sa ne consumam energia cu, cine are dreptate, exista Dumnezeu sau nu, etc.
Am intalnit citate de genul pomenit de mih33, a lui april, am si eu o intrebare, pentru ca am intalnit multe astfel de citate de unde le luati? se tin inca lectii de catehism, sau sunteti pocaiti, sau de la biserica, de unde? ca parca ati merge la aceleasi cursuri, apropos de punerea la zid, cred ca de fapt crestinii ii pun la zid pe atei pentru ca noi suntem mai putini DEOCAMDATA.
@daddy,, eu n-am nici macar o fraza cu referire la religie ci la credinciosi, citeste inca o data ce am scris.
Haaa si daca intrii pe terenul meu, biochimie moleculara praf te fac, medic am vrut sa fiu, chimie moleculara.
Citeste postarile mele la capitolul sanatate, nu te-am vazut pe acolo? daca le stapanesti atat de bine de ce nu rapsunzi, poti ajuta.
@daddy pai uite ce mi-ai scris
"deschide si carti despre genetica, biologie moleculara, biochimie si apoi vino cu mine sau mai stam de vorba despre
evolutie " si tu n-ai notiuni de medicina, atunci cum mi le recomanzi mie? De ce te bagi unde nu te pricepi? auzi imi spune sa deschid carti de biochimie si el nu se pricepe, cum vine asta?
@shoote, bineinteles, ca dupa ce am facut 2 pasi m-am intors cu sufletul la gura sa imi cer scuze angajatului, si sa-l rog sa nu ia in considerare ce am spus la manie, n-o las, ca-i prietena mea de ani de zile. Sunt un om bun @shoote, faptul ca nu mai cred in divinitate s-a pestrecut de-a lungul unor ani de zile, am facut decorporalizare, stari de catalepsie, am vrut sa vad sa incerc care sunt limitele omului, asa am descoperit telepatia, dupa telepatie mi-am dat seama ca tot ce ne inconjoara este doar un lant de ganduri care functioneaza electric electronic, ca la telefonul fara fir (am invatat si notiuni de electronica ca sa inteleg ), in afara de asta n-am gasit nimic, eu cautam divinitatea.
Am mai povestit ca dincolo de noi suntem tot noi, gandul este informatie, este forma de energie, ea functioneaza numai atat timp cat acel camp exista adica numai intre organismele vii. Si iar n-am gasit nimic care sa semene cu divinitatea. Exista oameni care se roga pentru noi, stiu, calitati exceptionale, pot muta muntii din loc (dar rugaciunea functioneaza tot telepatic sau sugestie - uitati-va la o persoana si spune-ti in gand impiedica-te, faceam asta cand eram copii, individul se va impiedica la un moment dat daca intrii in rezonanta cu el, ii ghicesti frecventa pe care gandeste ), dar doar atat timp cat sunt vii
N-am gasit nimic care sa-mi dovedeasca ca exista. Am scotocit in univers in calatorii astrale, si dincolo de univers (atentie nu sunt fantasmagorii, unda magnetica poate calatori - daca aveti notiuni de electronica coroborata desigur si cu altceva ). Pe urma am ajuns la Cuanda (fantele de lumina, de lumina, cuantele...) deci trecerea la ateism n-am facut-o peste noapte, a fost un intreg proces de confirmare.
Mi-au dat unii exemple ca daca esti la ananghie te ajuta Dumnezeu in ultima clipa, nu Dumnezeu te ajuta ci gandul celuilalt frate de gand (telepatic, sugestie - exista telepatie in imagini, telepatia la organisnmele vii functioneaza in lungimi de unda) deci totul are o explicatie, cat se poate de pamanteasca si nu suprareala.
Shoote si eu te iubesc pe tine, pentru ca esti calm si bland si nu ma admonestezi pentru ca sunt mai dura si par cu capsa pusa. Nu sunt dura doar incerc sa le spun si celorlalti ca in afara de acceptele obisnuite vis avis de divinitate, exista si altceva, cei care detin informatiile vor avea si au suprematia. Ma refer si la relatiile interguvernamentale care folosesc, stiinte de granita, neconventionale, care sunt reale cum te vad si cum ma vezi functioneaza pe principii matematice si fizice.
M-am intins la vorba si tot nu am expus tot ce as dori sa va comunic, in fine in linii mari, divinitatea pentru mine are alt accept pentru ca, cunosc o alta realitate, cea documentata stiintific si atestata de propriile-mi experimente.
@shoote, nu, nu esti singur, esti in gand cu ceilalti colegi tot timpul, cu cei care stiu de tine despre tine, se gandesc la tine asta este ce simti.
Ca sa trag o concluzie, traim prin ceea ce am invatat acumulat.
Nu este vorba de matematica la mine ci de concluzii logice traite nu numai de mine, este asa de greu sa crezi ca exista si altceva decat Dumnezeu?
Ce stii despre telepatie? dar despre arme psihotronice care actioneaza asupra mentalului? mai gandeste-te. Toate astea le fac oamenii nu exista nimic dincolo de noi.
NuConteazaCineSunt întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Gigi777 întreabă: