Daca vrei sa vezi un om cu sufletul pierdut, cauta un satanist. Am auzit cindva o marturie din partea unei femei care si-a vindut sufletul. La un moment dat, Diavolul i-a cerut sa se sinucida, si doar faptul ca un grup de credinciosi s-a rugat pentru ea, a ajutat-o sa scape, caci era ca legata, simtea ca nu mai are putere de decizie si ca trebuia neaparat sa o faca (sa se sinucida)
2) De facut e simplu: spune-i Diavolului sa iti dea tot ce vrei, iar tu ii dai in schimb sufletul. El iti va da din tot ce vrei, insa tu nu vei mai fi tu insati, el va face ce va vrea din tine. Nu e greu sa intri in chestia asta, insa e foarte greu sa iesi de acolo, pentru ca pe ce a pus diavolul mina, nu mai are scapare. Deci, nu e de dorit sa ajungi acolo!
3) Nu esti nebun, eu am vazut si auzit in viata mea lucruri teribile cu privire la acest subiect, si cred ca acest lucru e posibil.
Fii atent baiete
Mai intai trebuie sa crezi in el
Dupaceea il vei visa intr-o noapte
Vei avea un cosmar in care tu te impotrivesti familiei
Acum deja pot spune ca esti pe val
Iti va da un vis cu bani multi si o masa in mijlocul paradisului
O foaie si un cutit te-ai semnat acolo
Pentru bani
Vei vedea ca vei avea succes iti pui in gand sa ai un ceas nou sau stiu eu cineva til va face cadou
De mic copil mi-am dorit sa ajung sofer sofer de tir cu bani multi uite ca am ajuns sa detin o companie de tiruri de aceea iti spun sa lasi balta gandurile astea
Si daca nu cred il el nu are nimic
2.Am auzit de la prieteni care stau cu rockeri ca cica la ora 00:00 in fata oglinzi in baie dar sa fi intr-un cerc de lumanari adica in jurul tau numai lumanari si zici Fiky Fiky hai la lupta de 3 ori sau Satana hai la lupta asa am auzit eu am sa incerc in seara asta
1.ar fi misto daca miar da 3 dorinte sa fac ce vreau
3.Ca sa il invoci trebuie sa crezi doar in diavol nu in dumnezeu nici macar 0.1% sa nu crezi in D-zeu sh
Te pot ajuta eu cu asta intra pe YouTube și cauta pact cu satan iar acolo vei găsi un tip care face asta și doar învață pași
Se spune ca sufletul are o valoare inestimabila si ca nimic din lumea asta nu l poate cumpara, dar ca raspuns spun da mi as vinde sufletul daca nu pot realiza sub nici un scop un anume lucru chiar daca am facut mult in acest sens DA Mi AS VINDE SUFLTUL ca sa mi gasesc fericirea chiar daca e de scurta durata pentru fericire as face Orice
SALUT!
In primul rand nu esti nebun iti pot spune eu pas cu pas cum iti poti vinde sufletul diavvolului.
1)Trebuie sa te duci la o rescruce de drum (important sa fie pustiu).
2)Iti trebuie o cutie, o poza, de a ta, un os de pisica neagra si un obiect cu valoare sentimentala foarte mare.
3)La jumatatea drumului(important exact la jumatate faci masuratori daca e nevoie) ingropi cutia si in secunda 2 iti apare un demon.
ATENTIE!
Nu trebuie sa te sperii deloc ca ai dat de DRACU.
4)Demonul o sa te intrebe care e dorinta ta iar tu automat o sa i-o spui.
Dupa ce i-ai spus ce ai de spus printr-un sarut(stai calm daca esti barbat vine demon femeie iar daca esti femeie invers) se incheie pactul.
Dar cu o conditie conditia nu ti-o pot spune ca daca o divulg o sa am eu de suferit.
Atat am avut de spus daca mai vrei si alte raspunsuri in legatura cu SATANA lasa intrebari ca eu iti voi raspunde. (^^^)
Chiar sunt curios este adevărat îmi poți da un răspuns
Pentru toti cei care nu cred in SATANA.
Incercati sa faceti o chemare si o sa vedti daca mai puteti dormii.
(Ex. La 22:00 Sa stai cu fata la rasarit si sa rostesti asa: ''DIAVOLE LA MIEZUL NOPTII NOAPTEA VINO SI TE BATE CU MINE'' iti pui telefonul sa sune cu 5 min. inainte si la 00:00 ai sa vezi foarte bine ca am dreptate si ca exista SATANA.)
Ai reusit? Zi.mi cum ai facut... Imi dores de mult timp sa fac asta...
@blink93 Sti tu te`ai uitat la prea multe filme... faza cu rascrucea de drumuri este din serialul ala "supernatural". Hmmm nu vreau sa te ironizez sau alte chestii de genu asta dar am incercat si eu din curiozitate si nu s`a intamplat nimic.
Eu te-as sfaatui sa ti-l vinzi crede-ma este super, cand se ia cineva de tine si ii vrei raul in maxim 5 minute pateste ceva rau, bani doar cand vrei cu disperare femei doar aventuri, dar este si ceva rau in toate astea,, ai vise urate insomnii stres suparari griji,, prieteni te parasesc cu parinti ai certuri, pentru ca te schimbi, eu am sufletul la el, la nervi nu mai judec imi apare in gand o fata si rade de mine si rasul ala parca te dispera, dar in schimb parca devii mai puternic in timpul cand te streseaza rasul ala,, eu odata cand o luasem asa urat eram la discoteca si eram cu iubita unu trecea pe langa noi si a lovit-o pe iubita mea pe fund ini momentul ala i-am dat un pumn in umar si i-l-am dislocat,, frate nu credeam ca de la un pun se disloca umarul unui om, dar in fine ai si avantaje si dezavantaje nu ai sa fii sus mereu te ridici si apoi cazi si cu greu te mai ridici
Numai raspunsuri penibile. Ca sa-ti vinzi sufeltul. SI nu. nu-l vinzi lui satana. il vinzi la un demon. . Mergi la o rascruce de drumuri. iei o cutie. bagi poza ta in ea... so o ingropi. peste maxim un minut o sa apara o fata. si te intreaba ce vrei. iti indeplineste orice dorinta. dar iti da maxim 10 ani de trait. dupa aia or sa vina cerberii. cainii iadului dupa tine
Este posibil sa-ti vinzi sufletul diavolului
e usor de facut, mai greu e sa scapi de asta
mai bine stai in "banca ta" daca nu vrei sa devii un nimic
Propriul demon esti chiar tu, toti avem o parte negativa ce ne impinge la fapte intunecate...trebuie doar sa rascolesti bine in tine.Conceptul de a vinde ceva este o prostie macabra...asculta-ma bine eu am trait asa ceva!
Ce ti.sa intamplat? Imi poti spune daca se poate..pentru ca vreau sa fac si eu asta
Totul trebuie sa se intample in imaginatia ta ca si cum ai o foaie in fata cu cerintzele tale pe care tu o semnezi ala e contractul
Fantasy întreabă: