| ateuNEGATIV a întrebat:

Credeti ca evolutia speciei noastre s-a reusit prin sex cu alte specii? astfel nu inteleg lucy stramoasa noastra cum s-a imperecheat? in prezent nu ne putem imperechea cu nici o specie cam ciudat dar asta e adevarul, lucy a dat nastere la 2 specii diferite? sunt de acord dar membrii acelei specii cu cine s-au imperecheat?

Răspuns Câştigător
| Woodenpints91 a răspuns:

De fapt ăsta este motivul pentru care scrie el aşa. A f**t prea mult gramatica...

46 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Totuși, e trist ca după atâția ani de evoluție să ajungem să considerăm „handicapați" pe oricine nu gândește ca și noi... uneori mă face să întreb dacă chiar o merităm.

| ateuNEGATIV explică (pentru Raul9004):

M-am referit la ras alea

| CoquineNoire a răspuns:

Si evolutia speciei tale va reusi daca faci sex de impacare cu gramatica.

| ateuNEGATIV explică (pentru Woodenpints91):

La ce raspunsuri am primit isi dau fundita am inteles acum

| Woodenpints91 a răspuns (pentru CoquineNoire):

De fapt ăsta este motivul pentru care scrie el aşa. A f**t prea mult gramatica...

| shadovv a răspuns:

Du-te inapoi in pestera maimuta!

| TychoB a răspuns (pentru shadovv):

Unde e pestera maimuta? Nu am auzit de ea.

| shadovv a răspuns (pentru TychoB):

Am uitat o virgula... hmmmm, sunt criticat de cineva care a murit pentru ca nu s-a dus la baie cand trebuia... interesant!

| Inferno a răspuns:

Traba cu Lucy nu este sigura.Problema cu Lucy şi implicit cu deducţiile evoluţioniştilor este aceea că din craniul lui Lucy s-a găsit o parte atât de mică, încât mărimea calculată de evoluţionişti este foarte discutabilă. Mai mult, analiza degetelor ei arată fără echivoc că Lucy trăia în copaci, lucru recunoscut şi de unii evoluţionişti. Alţi evoluţionişti, însă, sunt de părere că Lucy nu a fost nicidecum o maimuţă evoluată, ci o varietate de primată mare africană care a dispărut ulterior ca specie. Această supoziţie este întărită şi de faptul că în aceeaşi regiune şi numai în acea regiune s-au găsit şi alte urme fosile din ceea ce evoluţioniştii numesc Australopithecus afarensis (specia lui Lucy).

De asemenea, în regiune şi datate ca aparţinând perioadei lui Lucy s-au găsit urme umane. Având în vedere că evoluţioniştii deja deciseseră că Lucy şi oamenii nu au coexistat, concluzia a fost că Lucy însăşi a creat acele urme umane!

| TychoB a răspuns:

Nu. Prin definitie nu poti sa te reproduci prin sex cu o alta specie. Gandeste-te in felul urmator: Lucy a dat nastere la 2 australopiteci. Unul si-a luat familia si a plecat in sud unde erau mai putini copaci si celalalta spre nord unde erau mai multi. Dupa 4 milioane de ani avem omenii si cimpanzeii. (mult, mult simplificat si probabil gresit, dar ca sa iti faci o idee cum se face dintr-o specie doua sau trei)

| Rapplex a răspuns:

Tocmai de aceea se presupune ca in trecutul indepartat, pe oameni s-au facut experimente genetice. Cei care au facut aceste experimente se presupune a fi extraterestrii, asa zisii „Zei ai Soarelui", care apar la mai multe civilizatii antice, cum ar fi Egiptenii sau Mayasii(aceste civilizatii nu au luat niciodata contact, si totusi venerau aceiasi zei). Piramidele sunt o dovada, deoarece se gasesc in toata lumea, in Egipt, Mexic, China.Egiptenii au scris absolut tot despre ei, mai putin modul de construire al piramidelor(spun doar ca au fost ajutati de Zeii Soarelui, care erau insotiti de oameni inalti si blonzi, probabil nord-europeni). P. S.: Din teoria evolutionista, aceasta e veriga lipsa.

| ateuNEGATIV explică (pentru Rapplex):

Eu nu cred in asa ceva e pesudo stiinta, soarele este divinizat de toate mitologiile inclusiv cea crestina vezi multe versete ca lumina, fiul luminii soarele a fost o enigma pentru multi aducea primivara, le datea caldura, lumina etc soarele este motorul vietii

| Rapplex a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Putem construi cu tehnologie de sec. XXI o piramida la fel ca cea construita de niste tarani cu obiecte de cupru? Nu! Asta *** teoria evolutionista, deoarece inseamna ca aia erau mai evoluati ca noi, nu ca noi am evoluat.

Da desigur ca putem nu vezi ce cladiri mari sunt in lume te invit sa vizitezi franta, Germania, usa etc in rom nu vezi asa ceva te cred, e ciudat ca crezi in ceva in care nu exista dovezi parca baza unui ateu sunt dovezile nu basmele, au venit aia au facut piramidele apoi sau carat acasa suna rational? noi am evoluat cum poti spune ca nu, am evoluat ca si fizic, mintal etc

Nu te-am intrebat de turnul Eiffel, de palatul Nottingham sau World Trade Center, eu ma refeream la piramide.Intelegi? Piramide, nu zgarie-nori. Daca tu imi aduci un inginer care sa poata sa faca o piramida la fel ca cea de la Gizeh, recunosc ca sunt cel mai imbecil om de pe Terra.Stii cat e decalajul piramizii? 6 mm, si e construita de tarani.Stii cat a durat construirea ei? 20 de ani, iar egiptenii mentioneaza ca lucrau 3 luni pe an, deci luand in calcul numarul blocurilor de piatra(2. 500. 000), trebuiau sa puna o piatra la fiecare 2 secunde.Stii cum zic arheologii ca au transportat blocurile de piatra? cu pluta, iar unele blocuri cantaresc 40 tone, fiind imposibil de transportat cu pluta, deoarece pluta s-ar scufunda. Sa-ti mai spun si ca piramidele sunt aliniate aproape perfect(decalaj 6 mm) cu constelatia Orion? Repet, daca tu gasesti o firma de constructii care sa construiasca o piramida la fel ca cele de la Gizeh(cu toate fondurile si tehnologiile sec. XXI), eu sunt cel mai imbecil om de pe Terra.

O explicatie rationala sigur este

Spune-mi-o!

Eu cand nu am o explicatie despre ceva nu ma grabesc sa trag concluzi le astept sa vina sunt sigur ca daca cauti vei gasi eu nu detin adevarul absolut sunt doar un om

| sabin89 a răspuns (pentru Rapplex):

Chiar si unitatea de masura care sta la baza proiectului (si a constructiei, bineinteles) Marii Piramide este o chestie care te pune pe ganduri. Masuratorile facute de cercetatori arata ca o unitate piramidala este egala cu 25, 0265 inch. Cum de tocmai asta? Masura este exact a zecea milioana parte din raza medie a sferei Pamantului (raza medie polara) - R = 3949, 89 mi, adica 250265030, 4 inch. Dar raza medie polara a fost determinata relativ recent, in timpul Anului Geofizic International (1957-1958) in urma unor observatii complicate facute asupra orbitelor satelitilor Pamantului. Ce stiinta au avut oamenii aceia?

| Rapplex a răspuns (pentru TychoB):

Stii cui ii apartine acea teorie? Primii arheologi care au mers in Egipt au propus propria lor teorie, care parea simpla si nici macar nu s-au sinchisit sa dovedeasca ca e reala.De atunci, aceasta teorie e litera de lege si o invata toti copii la scoalawinking. Teoriile ce apartin stiintei sunt dovedite, aceasta teorie reprezinta pseudo-stiintawinking. Alt lucru invatat in scoli si care e o imensa prostie e ca piramidele ar fi mormintelaughing. Faraonii erau ingropati in Valea Regilor, nicidecum in piramide. Cei care au gasit sarcofagele goale au spus ca este din vina hotilor de morminte, dar nu prea gandeau, deoarece ei ca sa intre in piramida au trebuit sa dinamiteze o intrare.

Un lucru e clar: Oamenii nu au construit singuri piramidelewinking

| Rapplex a răspuns (pentru sabin89):

Oamenii aceia au fost ajutati, cum bine ne spun ei singuri.Si in nordul Frantei se afla o intindere de pietre asezate exact dupa teorema lui Pitagora, care avea sa apara mult mai tarziu, deci de unde au avut ei habar de ea? Si e si mai interesant ca pentru a construi asa ceva este necesar sa poti observa si dintr-un obiect zburator.Acum, pentru mine e simplu, pentru ca zeul Apollo(descris ca zbura intr-un car de foc=obiect zburator) era mentionat si de romani si de greci, dar mai interesant e ca a fost mentionat si de cateva popoare nordice.Marea dovada pentru mine ca piramidele nu au fost construite doar de oameni o reprezinta faptul ca in prezent niciun inginer, cu toata tehnologia necesara, nu poate reproduce unele constructii din antichitate.Si din moment ce istoria a fost decisa de adunarile mai marilor de la Vatican in trecut, nici nu pot avea pretentii sa fie recunoscut faptul ca exista si alte civilizatii in afara de a noastra, fiindca s-ar risca afacerea bisericii, care functioneaza perfect de mii de ani.

Nu ai dovezi si doar argumente filozofice asta nu-i stiinta si sti asta uite cei stiinta http://teoria-evolutionista.blogspot.com/p/metoda-stiintifica.html

Ok, dar as vrea sa vad argumentele stiintei pentru construirea piramidelor, nu ce scrie in manualul de istorie. Vreau sa vad cei mai buni ingineri si constructori ca reproduc o piramida la fel ca cele din Egipt, si atunci imi pot spune: "Da, acum au dovedit, deci e clar!".

Tu esti ateu nu? in cartea de istorie nu scrie asa ceva daca doresti putem cauta o explicatie prin documentarele de pe net ai tras o concluzie prea pripita alta data cauta in ambele tabere si cea care are dovezi observo iar cea fara dovezi o ignori mai sunt multe asemenea basme unele spun ca femeile au ramas gravide de extraterestri

| TychoB a răspuns (pentru Rapplex):

Daaa... pseudo stiinta. Dar te ascult pe tine. Spune-mi te rog ce chestii cu extraterestrii ai citit pe bloguri ca astia de la BBC sunt niste prosti.
...

About the author

Ian Shaw is Lecturer in Egyptian Archaeology at the University of Liverpool. He excavates regularly in Egypt, and his research interests include Egyptian urbanisation, ancient technology and the provenancing of ancient materials. From 1986 to 1990 he edited the ancient Egyptian section of the Macmillan Dictionary of Art. From 1990 to 1994, he undertook research into Egyptian quarrying and mining sites as a British Academy Research Fellow at New Hall, Cambridge. From 1994 to 1999 he was Lecturer in Egyptian Archaeology at the Institute of Archaeology, University College London. He is the author of Egyptian Warfare and Weapons (Shire Publications, 1992) and Exploring Ancient Egypt (Oxford University Press, 2003), co-author of the British Museum Dictionary of Ancient Egypt (British Museum Press, 1995), editor of The Oxford History of Ancient Egypt (Oxford University Press, 2000), and co-editor of Ancient Egyptian Materials and Technology (Cambridge University Press, 2000) and Blackwell's Dictionary of Archaeology (Basil Blackwell, 1999).

Ai pierdut esentialul. Tu vrei sa intelegi ca nu avem in prezent (9. 04. 2012) tehnologia necesara pentru a construi o piramida la fel ca cea a lui Keops? Eu vreau sa-l vad pe nenea ala ca ridica o piramida, nu un bloc de piatra, si atunci dovedeste intr-adevar ca asa au fost construite piramidele.Nu crede tot ce ti se arata pe net, sunt doar abureli, chiar daca sunt documentare difuzate de Nat.Geographic sau Discovery. Tine minte, daca esti sclavul stiintei si zici doar „Da, e adevarat!" nu te diferentiezi deloc de un crestin, doar prin nume. Eu sunt ateu, dar nu sunt prost.Nu agreez ideea unui zeu, dar asta nu inseamna ca sunt prost sa inghit tot ce da stiinta.Multe lucruri se fac in secret, fara ca macar sa-ti treaca prin cap.In 69 americanii au ajuns pe Luna, tu asta stii, dar cei care le-au dezvoltat tehnologia au fost oamenii de stiinta nazistiwinking. Nazistii au facut si OZN-uri functionale, dar era 1945 si fortele aliate invadau Germania, astfel nemaiavand cand sa le perfectioneze si au abandonat proiectul.Inca odata iti spun si sper sa intelegi: PIRAMIDELE NU SUNT CONSTRUITE DOAR DE OAMENI!

De ce nu crezi in dumnezeu?

| Rapplex a răspuns (pentru TychoB):

Egiptenii nu spun cum au construit piramidele, spun doar ca au fost ajutati de „Zeii Soarelui". Stii ca grecii antici au mentionat ca templul lui Zeus sau varful muntelui Olimp se ridica cateodata la cer facand zgomot? Stii, am ales sa gandesc eu pentru mine, nu altii.Cauta si formeazati propriile idei, nu asculta tot ce spun altii, oricat de credibili ar parea.

Nu spun da e adevarat din contra raspunsul meu e nu e multe ori niciodata nu am batut un lucru in cuie, dar daca nu exista dovezii prefer sa raman spetic nu sa afirm ceva fara sa am o baza nu ma intereseaza filozofia adu dovezi stiintifice

Contest existenta vreunui D-zeu deoarece acest concept nu poate avea sens, e total ilogic.

Tu crezi ca piramidele le-a facut omuleti verzi dar nu poti dovedi ca ateu sti ca cel care afirma trebuie sa si dovedeasca acest lucru, eu unu nu cred ca omuleti verzi au venit pe pamant simpla ratiune ma impinge sa nu cred ei au venit sa-si faca reclama sau ce? englezi cand au invadat america le-a facut piramide rational care a fost motivul de a strabate sute de ani lumina doar de face piramide? prin asta ce au demonstrat ca au mutat bolovani dintr-o parte in alta fi serios, tehnologia din prezent a inventato omuleti verzi?

Vrei dovezi? E de ajuns sa faci doar niste simple calcule matematice.Prima oara te uiti cate blocuri de piatra sunt, apoi te uiti la scrierile lasate de egpiteni sa vezi cat a durat construirea piramizii, apoi te uiti la ce interval de timp trebuiau sa puna pietrele.

0 ori 0 dovedeste existenta lui dumnezeu asa sa fie

1.Nu cred eu, egiptenii o zic.
2. Ce legatura au englezii cu piramidele?
3.Ca sa crezi intr-o posibila vizita a altor civilizatii pe Terra, studiaza religiile antice
4.In evolutie lipseste cel mai important lucru.Nu s-a descoperit legatura dintre primate si om, si nu stim ce a determinat evolutia speciei noastre. Fara aceasta explicatie, teoria evolutionista e nula.

Te-ai uitat prea mult la documentare de astea paranoice nu crede orice cerceteaza cauta o explicatie rationala

Am dat un exemplu de confruntare intre primitivi si evoluati tehnilogic,
sa descoperit fosila acea in fine crede ce vrei nu vreau sa te conving de nimic

| ateuNEGATIV explică:

Am uitat sa scriu doar ateii desigur nu handicapati de crestini

| MasterYoda a răspuns:

Pai cam da, unii s-au imperecheat cu alte specii. De exemplu, tac-tu: s-a imperecheat cu o vaca si ai iesit tu!

| BCoMichael a răspuns:

Cred ca ce spui tu e o versiune neintentionata a dezastrului de la Cernobal. Cand oamenii se imperecheau cu paianjeni sau cu miriapode, copiii iesind cu 4 picioare si 8 maini

| DeejayAndr3y a răspuns:

Cine este acea Lucy?
Noi ne-am dezvoltat repede datorită POLUARII! inainte lumea era ciudata cu fire de păr multe pe ele. Si datorita petrolului, gazelor naturale si mai multe! noi ne-am dezvoltat prea repede.

| ateuNEGATIV explică (pentru DeejayAndr3y):

O maimuta de acum in fine tu ai mintea blocata bye

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns (pentru DeejayAndr3y):

Lucy este numele dat unor oase de australopitec, primele găsite în Etiopia şi cel mai complet schelet.

| Inferno a răspuns (pentru DeejayAndr3y):

De departe cea mai importantă „dovadă" a teoriei evoluţiei omului este Lucy, o fosilă descoperită în Etiopia în 1974. Fosila reprezintă 40% din scheletul unei primate cu mers biped. Evoluţioniştii au comparat mărimea craniului lui Lucy cu mărimea craniului unei maimuţe şi al unui om modern şi au constatat că Lucy se află la mijloc, de unde au conchis că Lucy era o primată evoluată - mers biped şi craniu evoluat de la maimuţă către om. Ulterior, spre sfârşitul anului 2008, cercetătorii şi-au dat seama că Lucy nu era femelă, ci mascul.