| RAY a întrebat:

Credeti ca exista cu adevarat diferente de gandire intre barbati si femei sau e doar un mit?
mitul spune ca suntem programati sa gandim diferit in functie de sex,intrebarea e logica programarile genetice nu intervereaza cu personalitatea dobandita desi cum poate sa te afecteze? mergand mai departe un criminal in serie copii lui vor vi nebuni si sadici ca el? de ce evolutia are nevoie de diferente si nu de asemanari,multe functi biologice le avem indentice chiar si psihologice, personal am vazut barbati mai barfitori si vorbareti ca femeile culmea ei ce sunt extrateresti? si femei tacute

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| J0B0MAT a răspuns:

Exista diferente, dar nu cred ca suntem programati genetic sa gandim diferit.Mai degraba diferentele de gandire ne sunt impuse de mici de catre ceilalti.De ex, de mici eram invatati ca fetele trebuie sa aiba parul lung si sa poarte rochite, pe cand baietii exact contrariul.iar pe masura ce am crescut am inceput sa ne diferentiem mult mai mult vazand la ceilalti si astfel ni s-a schimbat si gandirea.

| Eastwood a răspuns:

Normal ca exista diferente intre femei si barbati, ba chiar mai mult intre fiecare om exista diferente, fiecare gandeste in felul lui. Dar chestia cu criminalii, depinde si cum sunt unii crescuti, pe la casa de copii, crescuti prin bataie, si multe altele.

| KamaSutra a răspuns:

Da,chiar există

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu e niciun mit. Tu nu stii ca femeile sunt de pe Venus si barbatii de pe Marte?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de obicei exista la sondajele de opinie. ce legatura are un proces natural-evolutia cu unul socio-cultural?

Întrebări similare