| Filip23 a întrebat:

Credeti ca exista forme de viata superioare pe care nu le putem intelege? (Altceva decat cele legate de materia "clasica", planete) - suporturi cum ar fi campul electromagnetic.

Răspuns Câştigător
| wales a răspuns:

Bineînțeles, Lumea în care locuiește Dumnezeu, care nu aparții acestui Univers sau lumii materiale. Pe Dumnezeu putem să-l înțelegem prin Cuvântul Lui, Biblia. Ce spune Biblia despre acest lucru.
Există lucruri care se pot vedea și lucruri care nu se pot vedea:

" El este chipul Dumnezeului celui nevăzut, Cel întâi născut din toată zidirea. Pentru că prin El au fost făcute toate lucrurile care sunt în ceruri şi pe pământ, cele văzute şi cele nevăzute: fie scaune de domnii, fie dregătorii, fie domnii, fie stăpâniri. Toate au fost făcute prin El şi pentru El." Coloseni 1:15, 16.

Locul de unde vine Isus:

" Împărăţia Mea nu este din lumea aceasta", a răspuns Isus. „Dacă ar fi Împărăţia Mea din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca să nu fiu dat în mâinile iudeilor; dar acum, Împărăţia Mea nu este de aici." Ioan 18:36.

Dumnezeu este descris ca fiind duh, nu din materie ca și noi:

" Dumnezeu este Duh;..." Ioan 4:24.

3 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Omul exista pe planeta de 1 milion de ani... universul exista de 8 miliarde!
...cred ca deja am spus destul

| Filip23 explică:

Pana acum am citit despre asa ceva doar intr-o carte de Florin Gheorghita "Straniile inteligente invizibile".

| ygr3ku a răspuns:

Campul electromagnetic nu are cum sa fie o forma de viata inteligenta. E ca si cum o lingura duce gunoiul...nu are sens. in rest, contacteaza-ma daca ai peste 18 ani si stam de vb, sunt si eu pasionat de asa ceva!