Poate exista doar un om la un milion care poate asa ceva, desi nu e foarte sigur daca e adevarat.
Imi este greu sa cred ca forta de atractie a pamantului poate neutralizata de mental sau spiritual.
Eu nu cred in levitatie.Sunt multe trucuri la mijloc la asa zisii ''levitatori'' Omul ramane om si stim cu totii toate caracteristicile lui.
Da.am gasit si eu pe youtube si sunt facaturi!, de obicei sunt iluzii optice facute cu oglinzi!
De ce doar 10 cm si de ce nu 10 metri? Cred ca punandu-ti intrebarea asta simpla vei deduce singur raspunsul. Si inca ceva, eu nu cred in scamatoriile facute pe strada sau intr-o incapere, in fata a 10-15 spectatori. Magicienii adevarati sunt cei care aduna mii de oameni in fata unei scene.
Cred ca exista. dar inca nu stiu cum faci sa o activezi. am auzit caz cand a levitat un om dar in somn vreo 10-15cm, iar cand s-a trezit a cazut.
Exista cand ajunci la un novel f mare de spiritualitate nu e usor d loc. trebuie sa crezi cu toata fiinta ta ca e ceva normal sa lavitezi si ca e posibil sa se intample.
@IoNNuuTZZ ...defapt e adevarat exista astfel de oameni si nu neaparat unul la un milion dar daca tu asta crezi.
Dragii mei, nu va lasaţi păcăliti de levitaţie pentru ca nu se poate executa de nici un om. In anumite psihoze, meningioame sau alte tumori ale S. N. C creierul le poate interpreta ca pe o "levitare" daca persoana crede ca a reusit asa ceva ( in mod involuntar) si nu mai poate reproduce in public levitarea. Cu siguranta Iisus a reusit sa leviteze deasupra apei, dar apostolulul din cauza necredintei s-a scufundat. In concluzie, omul nu poate levita, doar Divinitatea. Să fiţi iubiţi!
ionutdmx întreabă: