| Yuuki1 a întrebat:

Credeti ca exista magie?

10 răspunsuri:
| drogh a răspuns:

Da,
Când sunt lângă un ţigan la o masă la un restaurant şi telefonul este pe masă, cu o clipire din ochi A DISPĂRUT. Deci da, cred în magie.laughing))

| LaughingKarima a răspuns:

Da. Eu cred in acea magie adevarata, nu cea de la circ, nu trucurile cu carti, nu scosul monezi de dupa urechia cuiva sau mai cine stie ce prostii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Magia asa cum o stim noi este doar o serie de trucuri simple, necunoscute care solicita multa munca si antrenament dar probabil ai auzit si de magia neagra care este de fapt un pact cu diavolul (predare a sufletului tau acestuia) din care poti scapa doar printr-o credinta foarte puternica cu dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credinta in magie imi justifica banii cheltuiti aiurea.Raspunsul este: da!
As aplica arsul pe rug ca in evul mediu pentru cei care se cred magicieni, facand hocus-pocus cu bani publici.Sau cum zicea Harry P. Leviahtum-Prostitum!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi pare rău să te dezamăgesc dar nu cred deoarece nu există magie. sad
Și eu aș vrea să zbor pe mătură dar din păcate este imposibil.

| bleakk a răspuns (pentru anonim_4396):

E vorba de - a crede - nu de a STII asa cum pretinzi tu.
Si asta nu e un argument valid. -> " dar nu cred deoarece nu există magie "

| anonim_4396 a răspuns (pentru bleakk):

Nu există dovezi care să ateste existența magiei deci nu există magie.Nu poți crede în ceva ce nu există.

| bleakk a răspuns (pentru anonim_4396):

Multe lucruri exista acum, iar la un moment dat, candva in trecut, la fel, nu exista nicio dovada ca ar exista. Cu rationamentul acesta nu pot spune ca nu exista magie. Spui ca nu crezi si atat.

| Zenicide a răspuns:

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
- Arthur C. Clarke

| VladyXR a răspuns:

Decat in filme si povesti da laughing, in rest nu.

Întrebări similare