| Kanezu a întrebat:

Credeti ca există OZN-uri?
Atentie:fara raspunsuri date aiurea

Răspuns Câştigător
| xXAlphaXx a răspuns:

Da,deoarece in univers exista miliarde de galaxii in care se afla miliarde de planete, deci este imposibil ca noi oamenii sa fim singuri in Univers

| Hasciar_Vlad_1990 a răspuns (pentru xXAlphaXx):

Mda am auzit asta de sute de oei straight face. Viata e una si ozn urile sunt alta, si mai e si problema cum ar ajunge ozn-urile aici.

13 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Asta cu OZN-urile e pepsi, s-a dezbatut deja prea mult fara concluzii valabile.
Ce ma intriga pe mine e "Atentie:fara raspunsuri date aiurea". Am mai vazut genul asta de atentionari puse la sfarsit de intrebare.
Cand pui o intrebare aici, e liber sa raspunda cine vrea! si in mare parte, cum vrea... pana la urma, cine hotaraste care sunt raspunsurile "aiurea"? mai ales la o intrebare asa ambigua cum e asta.
Si de ce "Atentie"? ca daca nu, ce?

| Zenicide a răspuns (pentru Kaℓi):

Zicea ca nu vrea raspunsuri tampite, ca raspunsul tau.

| Kaℓi a răspuns (pentru Zenicide):

Zici? ca e tampit raspunsul meu? happy

| Prezidentul a răspuns:

Extraterestrii NU exista, daca ar exista ne-ar vizita.

| Zenicide a răspuns (pentru Prezidentul):

De ce? Ce motiv ar avea sa ne viziteze?

| drutzix a răspuns (pentru Prezidentul):

Tu ai vizita o rasa de extraterestrii care isi polueaza planeta pe care au aparut in asa hal incat s-ar putea auto-distruge in urmatoarele secole? Sau care se urasc intre ei doar pentru ca s-au nascut in diferite parti ale planetei? laughing
Acum sa fim seriosi daca ar fi sa comparam rasa umana cu o rasa extraterestra capabila sa ajunga la noi, am arata ca niste salbatici care se bat cu pietre in cap ca sa aprinda focul.

| sublime89 a răspuns:

Raspunsul premiat de tine nu are nicio legatura cu OZN-urile. A afirma ca nu suntem singuri in univers nu echivaleaza cu a crede ca am fost si vizitati. Sunt doua lucruri complet diferite. Alte civilizatii ar putea exista, dar universul e extrem de vast, si sansele ca ei sa ne gaseasca planeta si sa ne mai si viziteze nu sunt deloc mari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OZN-uri, da! Alien crafts inca nu stiu, nu s-au descoperit.O fi vreunul bagat intr-un hangar secret si de ciuda sa nu afle rusii sau alte natii cu mustar topaitor, il tin acolo in egoismul lor furand tehnologii noi.

| Zenicide a răspuns:

In primul rand OZN inseamna obiect zburator neidentificat, nu extraterestrii.
Extraterestrii probabil ca exista deoarece universul e foarte mare, iar viata de pe pamant e compusa din elemente care se gasesc peste tot. Multi oameni de stiinta care au avut un impact si au construit lumea in care traim azi, o sa numesc doar cativa: Carl Sagan, Neil Degrasse Tyson, Stephen Hawking, Arthur C. Clarke, Stephen Hawking, Lawrence Krauss etc. sunt convinsi ca exista alte fiinte si in GALAXIA noastra.
Daca ne-au vizitat? Probabil ca nu, si nu o vor face niciodata.
De ce?
1. Pamantul a inceput sa transmita semnale radio destul de puternice dupa 1980.
2. Chiar daca exista extraterestrii nu inseamna ca sunt inteligeni, iar daca sunt inteligenti nu inseamna ca au dezvoltat inca technologia necesara comunicarii.
3. Chiar daca ar exista extraterestri inteligenti cu technologia necesara sa ne viziteze ce motiv are avea sa o faca?

| iSwag a răspuns:

Nu.

| Ralucaa69 a răspuns:

Nu.

| RD a răspuns:

Avind in vedere ca OZN-urile sunt obiectele zburatoare neidentifcate cred ca ele exista nu neaparat ca fiind corpuri extraterestre.