| ℓDℓ a întrebat:

Credeti ca exista perfectiune?

32 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

DA, deciziile Curtii Constitutionale, azi e alba, maine e neagra.

NOname
| NOname a răspuns:

Perfecțiunea este relativă.

| Sentinel a răspuns:

"Perfecte... Toate sunt perfecte" Asta e ceea ce spune samuraiul in bratele lui Tom Cruise cand isi da duhul (filmul Ultimul samurai). Se referea la florile de mar a caror perfectiune nu a putut s-o vada mai inainte, in timpul vietii. Acelasi lucru e valabil in cazul intregii existente. Totul e perfect dar incapacitatea noastra de a realiza legatura profunda ce ne leaga cu acest Tot, da nastere la confuzii si interpretari.

| Dumnezău a răspuns:

Printr-o conventie si acceptie sociala generala, s-ar putea spune ca perfectiunea fizica se gaseste in Madonnele renascentistilor, in special la Rafael.Sau la Mona Lisa,desi daca ma intrebi,e urata cu draci,pentru ca e androgin dintre o nobila din Florenta si Salai,asistenul lui Leonardo.Dar, in fine, mi se pare ca aici acceptia sociala greseste, pentru ca perfectiunea fizica este imposibila.

La nivel psihic, bineinteles ca nu poate exista un consens social asupra perfectiunii.Fiecare vede o alta lume.Aici suntem cu totii putin schizofrenici,totul - insemnand tot ce are un om - este parte din ceva mai mare, relativa perfectiune sau ceva pe-aproape ce o intruchipeaza fiecare.S-ar putea spune ca perfectiunea se incadreaza in aceleasi intervale ca normalitatea si anume, in intervale de relativitate, desi asta este fals in privinta normalitatii.

Atat perfectiunea fizica, dar si cea psihica sunt imposibile de atins.Desavarsirea,da.Exista desavarsire.Asta trebuie urmarit nestavilit cat traim, poti fi desavarsit, dar nu perfect.Detalii de finete.

| Dash a răspuns:

Nu

| ktrinel a răspuns:

Niciodata in viata rolling on the floor

| ElvisTare a răspuns:

Dumnezeu e intruchiparea perfectiunii.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru ElvisTare):

Dar n-am spus niciodată că aş fi perfect. Mă simt supraapreciat.

| mizantropuldinmine a răspuns (pentru ElvisTare):

Asta asa e!

| mizantropuldinmine a răspuns (pentru ElvisTare):

Nu, nimeni nu-i perfect, ...cred ca nici nu trebuie!

| neutrino a răspuns:

TPU-ul se apropie...

| Azµre a răspuns:

Perfecțiune nu, perfecționișt da, cu toții suntem perfecționiști ne dorim să facem lucrurile perfect, dar cu cât le facem mai perfecte realizăm că nu sunt chiar cum ne-am gândit, întotdeauna apare altceva.

| Shayna a răspuns (pentru Azµre):

Foarte mare dreptate!

| Mădă0611 a răspuns:

Nu, dar poti sa fii persoana perfecta pentru cel care te iubeste.

| Flaviucu a răspuns:

Nu, daca ar exista ce rost ar mai avea sa traim?

| Numero1 a răspuns:

Eu cred ca toti suntem perfecti. Sa poti gandi singur sa evoluezi de la animal la om asta da perfectiune, omenirea este o perfectiune.

| Mαdαliηα a răspuns:

Da! tu blushing...

| Shimozukushiki a răspuns:

In anumite lucruri poti fii perfect. Funda?

| MrsEinstein a răspuns:

Nu, nimeni nu este perfect. Perfecţiunea e plictisitoare.
Din punctuul meu de vedere, cu cât eşti mai imperfect cu atât eşti mai perfect.

Oh yeah.

| lovitddefulger a răspuns:

Bineinteles! Insa eu sunt unic.

| monamonkey a răspuns:

Nu, fiecare e perfect in felul lui, fie cu defecte fie ca nu. Dar toti avem cate ceva, unii vad pe altii speciali, dar aia asa zis speciali nu sunt deloc, doar sensibili si se enerveaza usor, vezi la ei ca nu au suflet bun ca si aia normali.

| Tweety_5554 a răspuns:

Da,natura cea pe care a last-o DUMNEZEU.Natura nu este perfecta pentru ca are forme vegetative ci pentru ca nu exista decat o singura natura adica cea facut de DUMNEZEU nici unde nu scrie sa se zice ca de exemplul craca copacului trebuie sa fie dreapta si sa faca cu trunchiul 90 de grade, ea este perfecta prin simpla ei forma

| ReDMaN12 a răspuns:

Nu,nu exista om pe pamant care poate fi perfect, toti oameni au slabiciunile sale

| C3L1 a răspuns:

Nu imposibil...nu poate exista asa ceva...adica numai dumnezeu este perfect.
plz funda?

| xPitic a răspuns:

Exista atunci cand iubesti pe cineva atat de mult incat orice imperfectiune este perfecta pentru tine.

| mifune a răspuns:

Perfectiunea este doar o iluzie umana o dorinta neinplinita ceva la care mereu pretinzi dar niciodata nu poti sa ai, este ceva ireal care na existat si nici nu va exista cjiar si daca iubesti persoana iubita nu e perfecta dar daca ii accepti neajunsurile in ochii tai devine perfecta dar din pacate e doar o iluzie

| gig96 a răspuns:

Perfectiunea este relativa, deoarece viziunea de "perfect" difera de la o persoana la alta; deci nu se pune problema existentei, si problema perceperii ei

| ℓDℓ explică (pentru gig96):

Nu e vorba doar de persoane
De exemplu um mar poate fi perfect?
O zi poate fi perfecta?

| claudia6 a răspuns:

Nu.

| ubycriss a răspuns:

Nu...

| An0nimaa a răspuns:

Nu exista perfectiuneoh go on... daca totul ar fi perfect viata ar fi roz..si nu ehappy

Întrebări similare