| Buresbista123 a întrebat:

Credeti ca exista si alte lume sa zicem care sa nu fie bazata pe energie si materie,probabil tot chimica sau poate altfel de care noi sa nu avem nici cel mai mic habar? sa nu mi veniti cu spiritualitatea sau religia etc, vreau pareri rationale

6 răspunsuri:
| fuzzer a răspuns:

E discutabil.Vezi tu, dupa "big bang", faimoasa teorie ce se spune ca s-a creat universul, atunci au luat nastere si stelele, planetele galaxiile.Noi ne aflam in galaxia "Calea Lactee", destul de interesant, caci cosmonautii si cei de la NASA inca nu au gasit viata pe alta planeta.
Era o ipoteza ca in decursul a 50 de milioane de ani sa transporte oxigen pe Marte, unde va muta intreaga omenire, din cauza ca se gasesc ceva gaze toxice in atmosfera care probabil in timp de cativa ani, va face ca omenirea sa dispara.In orice caz e un mare necunoscut "acolo sus", si cu toata tehnologia din prezent omul nu gaseste raspuns la aceasta intrebare."Exista viata pe alte planete?".
Doar presupuneri, nimic nu e sigur.

| Buresbista123 explică (pentru fuzzer):

Eu nu ma refeream la viata pe alte planete ci cu totul alt sistem plecand de la chimie etc
iar universul nostru e de fapt un multivers...http://www.youtube.com/watch?v=nZiROWO6iVs

| fuzzer a răspuns (pentru Buresbista123):

In fine, sunt multe teorii, nu prea cred in ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil exista, deocamdata suntem limitati la a percepe existenta pe baza de comparatii. Daca n-am cu ce sa compar lumea aceea de care zici tu, automat ca nici n-o pot percepe.

| Buresbista123 explică (pentru anonim_4396):

Asa e eu voiam doar sa prezint ideea

| BornToDie9108 a răspuns:

Şansele şi posibilitatea existenţei unei lumi paralele sau a uneia care se află chiar în faţa noastră şi pe care,probabil încă,nu avem cum să o vedem sau să ştim ceva de ea e foarte mare. Noi nu vedem lumea decît în trei dimensiuni : lungime,lăţime şi înălţime. Nu e exclus faptul să mai fie şi o a patra,a cincea,a şasea,etc dimensiune. O nouă populaţie,poate că nu neapărat o populaţie,nişte lucruri,pe care nu le putem percepe, dar care ne percep, e puţin spus "wow!". Cînd spun nouă, mă refer la o nouă descoperire. Aceasta/aceste civilizaţie/civilizaţii ar putea exista de mult mai mult timp de cît ne-am putea imagina vreodată, ar putea să fi fost creată/create cu miliarde de ani în urma apariţiei omului ba chiar mai mult. Deocamdată toate acestea depăşesc limitele minţii umane. E ceva mult prea complex.