S-a dovedit stiintific ca nu exista vampiri. Ca nu exista varcolaci sunt eu sigura.
Dupa mine nu.
Nu nu cred! Acestea au fost niste povesti/filme de exemplu niste filme tare auzite:
- Twilight ( este filmul meu preferat )
- The vampire Diares
Nu trebuie sa punem filmele in locul realitati.
NU EXISTA!
Dar ce pot spune e ca nu se stie poate in celelalte secole au existat asa ceva. Dar ce mai sti?!
Eu nu cred ca exista deoarece s-ar fi auzit pana acum e o chestie de imaginatie
Nu se stie, la cate exista in ziua de azi.Eu as vrea sa existe.I ♥ vampiries^_^
Da,da,da! Normal! Am vazut intr-un serial hai sa ti`l zic.
Era` pe TPU o fetita care punea o intrebare gen: Credeti ca exista vampiri sau varcolaci?
Iar,o fata inteligenta i`a raspuns si i`a zis...
Exista sub pat, vin noaptea sa doarma cu tine, probabil au vise erotice si din asta.
Hai mai ca glumeam. Nu exista asa ceva!
Poi Vampiri
Mda.intr-un fel.adica nu cum vezi u la tv ca zboara si te musca de gat sau cestiu eu ce alte povesti.eu am vazut o emisiune pe discovery se numea "FEMEI DIABOLICE " sau cam asa ceva si in emisiune se descriu tot felul de crime facute de femei si odata o aratat un grup de 3 fete***a fost reconstituire la tv dar nu cred ki serial de fictiune ca ar trebui sa scrie la sf sau ceva***(care nu credeau in dumnezeu si se imbracau in negru machiate la fel in negru si per ansamblu aratau cam neobisnuit.nu erau nici emo nici rockere dupa stil) care practicau niste ritualuri oculte si le-o aratat cum or omorat un om si apoi i-or baut sangele si de exemplu mai mergeau noaptea dupa 12 in cimitir aprindeau peo patura lumanari si tot felul de prostiii ziceau incantatii si aveau pahare in care isi puneau sange(se taiau pe vene toate 3 si sangele care curgea il bagau in pahare ca de vin/sampanie si beiau fiecare).asa ca eu cred ca exista dar nu chiar vampiri pentru ca iti dai seama ca nu traiesc nici vesnic nici nu zboara sau alte prostii. sper ca tziam fost de ajutor.bye
Si Varcoloci nu exista m-am documentat am citit carti ca si pe mine m-a interesat daca oameni devin varcolaci daca ei exista si am citit ca nu exista asa ceva este un mit sau o Legenda
Numai în povești nu și în realitate.
Că un nebun se poate crede vârcolac sau vampir nu trebuie exclus.
Da,exista,sunt sanse sa fie chiar acum in casa la tine,ascunzandu-se dupa perdeaua de laga tine,nu te uita, doar o sa simti palmele ce te apasa pe fundul moale de artar cu putin ulei de mancare.
Te pup!
ps:varcolacii nu exista, doar vampirii in mintea ta
Ai implinit 10 ani, si inca te mai sperie fratele cel mare, ca daca nu-l lasi la PC iese vampirul de sub pat cand dormi, si-ti suge sfarcurile?