Exista.Eu cred in Dumnezeu si cred ca exista. Avem multe dovezi, dezvaluirile dupa mortile clinice .etc.
Merg pe principiul,, nimic nu se creaza, nimic nu se pierde ci totul se transforma"-poate ca sufletul se transforma! Dar ce ar mai conta, am putea schimba cu ceva destinul?
Sufletul paraseste trupul nostru, daca am avut grija de el si l-am pastrat curat atunci sufletul va fi... nu mai stiu mai departe.
Eu cred...pentru ca nici sentimentele nu se pot vedea, insa ele exista...precum si sufletuldupa moarte sufletul va continua sa traiasca... mie asa imim place sa spun si sa cred...
Nu stiu... dar mi-ar placea!
asta ar insemna, ca atunci cand am sa mor...il voi revedea pe bunicul meu si pe cei dragi mie care s-au dus...as avea atatea sa le spun...mai ales bunicului!
ar fi frumos sa existe!
Nu stiu 100% daca exista, dar mi-ar placea sa existe.Deci eu cred ca exista.
Tu ce crezi?
Eu cred asta.Sufletele noastre vor trai in continuare, dupa moartea fizica.Ma rog.eu asa sper.
Deci nu o sa fim 100% morti, doar 50% (daca ne traieste sufletul)
Sentimentele sunt doar rezultatul unor reactii chimice.
Nu stiu ce sa mai cred, tind mai mult sa cred ca nu exista.
In Noul testament scrie clar ca omul are o singura viata dar se pare ca unii iluminati sint de parere ca Iisus a vorbit despre doar viata sufletului si nu despre a corpului cea ce, la vremea acea, era cam greu de inteles.Tot asa si cind a afirmat ca este fiul lui Dnz.era ceva valabil pentru toti oamenii dar cine sa inteleaga? Deci am spus ca eu cred in viata sufletului care este o forma de energie si ia diferite forme de viata pina ce ultima flacaruie a egoului va fi stinsa si va fi primita in energia superioara,.(na ca iar m-am repetat.)
Ar fi frumos ca sufletul sa fie nemuritor. dar cred ca atunci cand murim suntem atat de disperati de tot ceea ce pierdem incat nu putem concepe ca nu mai exista nimic dupa... A-ti vazut ca un om cand e aproape sa moara toate babele il incurajaza desi nici ele nu cred? ( am vazut o faza si m-a apucat rasul parca mortul era un copil mic si lumea din jur i i spuneau astfel ca sa-l linisteasca sa nu mai faca galagie... dupa ce ca moare mai face si scandal... )
multi cred aceasta nebunie =) Dar eu am un alt raspuns
trebuie sa le-o spun la toti, ca sufletul e muritor. Ceea ce numiti voi suflet e de fapt spirit, duh, sau suflare de viata...ganditi-va un pic, trupul este conbinatia dintre trup si suflare de viata.Atunci cand suflarea(duhul/spiritul) intra, omul se face FIINTA VIE(SUFLET VIU), si atunci cand omul(sufletul) moare, spiritul(suflarea, aburul, energia, duhul sau spiritul) se duce in cer, inconstient...(spiritul oricarui om, bun sau rau) pe straturile atmosferice.
Sincera sa fiu ar fi tare sa revezi pe toti chiar si animalele care ti-au murit si la care ai tinut f mult!