Dupa moarte nu mai este nimic. Putem spera intr-o reinviere la revenirea lui Isus Hristos, dar viata dupa ce mori, BA!
Eu stiam ca atunci cand creierul nu mai functioneaza iti pierzi constiinta si implicit perceptia realitatii
dar daca spui tu ca putem supravietuii si fara creier eu te cred pe cuvant sunt cea mai credula persoana
Nu viață după moarte NU EXISTĂ. Biblia spune clar omul odată mort, nu continuă să trăiască nicăieri.
Nu.Si nici nu am cum sa cred atata timp cat nu am nimic care sa ateste acest lucru.Ar fi frumos sa existe insa nu cred ca are sens sa traiesc cu asemenea iluzii cand rationamentul imi "spune" mai degraba contrarul.
Logic ca exista da nu o sa mai poti face sex cu femei nu mai poti sa iei marijuana sau sa bei rachiu de prune! jajajaja ))
Exista... si n-as zice asta daca nu m-ar fi convins insusi satana! Nu detaliez pentru ca scopul meu nu e sa conving pe cineva si probabil as fi catalogata ca avand probleme de natura mentala pentru cei care nu cred in rai sau iad/Dumnezeu sau Lucifer Repet, DA exista! Sunt sigura de asta 100%!