Nu! Dumnezeu alege sfarsitul si el poate fi cand vrea presupunerile nu au nici un rost si la o adica mas baga in frigider sia as scapa glumeam si eu nu e asa cum se zice
Repet din nou raspunsul si pentru tine...Intrati pe www.nasa.gov si cautati 2012 si vedeti acolo tot.Asta daca stiti engleza.Dar pe scurt,pentru pleava,nu mai credeti in basme de genul asta, Inchizitia a trecut prieteni, Zamolxis la fel...deci puneti mana si dormiti, uitati-va la desene, lasati naibii basemele cu dumniezo care ne face si ne drege si mai taceti.
De observat faptul ca domul @andrei1121 este atat de destept incat ne explica cum este posibil ca soarele sa mai continuie sa ne atace cu furtuni solare la 2 ani dupa ce el bubuie.Ma inclin Andrei, esti un adevarat geniu al stiintei, iti acordam in unanim acord premiul pentru Pseudofilozoful-Dadator-De-Pareri-Pe-Care-Sa-Faci-Mictiune si iti multumim inca o data ca ne luminezi chiar si prin simpla prezenta.
Nu. Stai calm. Sfarsitul nu va veni in 2012. Oamenii de stiinta (pe care ai trebui sa-i crezi mai mult decat pe obositii de spiritualisti/mistici religiosi) garanteaza ca nu vom muri in 2012.
GATA cu intrebarile astea in ultimele 2 luni am vazut peste 30 de intrebari de acelasi fel, m-am plictisit.PE bune daca esti nelamurit citeste inca o data raspunsurile de la intrebarile precedente.
Nu va fi in 2012, dar va fi in curand.In Biblie ca ziua aceea va veni ca un hot, cand ne gandim mai putin.
De ce? Tu crezi? Zvonuri. Mituri
Este a nu stiu cata intrebare pe care o vad cu subiectul asta,
Asa s-a spus ca vom muri in 99 nu s-a intamplat, dupa au asteptat 2000 nimic...bllaaa blaaa blaa
Nu faza cu mayashy este mult prea fake deoarece ok li se termina lor calendaru pe 21:12:2012 asa si?
Ei au facut calendaru pe cat le trebuia lor adica sorry dar in faza aia nu zice nimic de sfarsitu lumii Dahhhh mai zic alti ca o sa vina nu stiu ce sarpe din cer si whatever oricum este fake si inca ceva cred ca ala care facea calendarele si si-a bagat picioarele si a zis gata i-a sa speriu eu pa stramosi ca asa ma duce pa mine capatana.E FAKE!
Cu siguranta ca nu se va intampla asa ceva sunt afirmatii facute pentru publicitate asa ca treci cu bine in 2013
Eu sincer nu stiu ce sa zic
Sunt foare superstitioasa dar totusi
Niste prietenii mi-au zis acum ca cica sfarsitu lumii s-a mutat in 2016
Dar nu stiu ce sa cred
Daca astia nu mai difuzeaza Tom&Jerry, pentru mine e clar sfarsitul.Si acum sa fim seriosi, daca vine sfarsitul lumii, ce? nu mai stati cu ochii pe calendar, pentru ca e posibil ca peste 60-70 de ani tu sa mori, daca ti-am zis asta acum o sa-ti faci AMR-ul pe pereti sau pe calendare?
Nici un om nu are de unde sa stie ca e sfarsitul lumii. Dumnezeu decide cand va fi nu trebuie sa crezi tampenile de la tv.Si in biblie scrie ca nimeni nu are de unde sa stie cand e sfarsitul lumii in afara de Dumnezeu.Asa ca nu-ti face griji nu crede ce zic astia de la tv.La cate pacate face lumea odata si odata o sa fie sfarsitul lumii.
Da ca este evident ca explozile solare tin pnana in 2014 si in 2012 va bubui de tot soarele
DA! eu cred niste tamp, iti de mayasi morti de mii de ani...doar pentru ca asa aveau ei calendarul. LOL
Da cand o sa iei un 1 la romana si o sa te ia dracu.incepi a sapa in pamant pana la nucleu si incepi sa mananci din el. apoi...poc
Asta e sfarsitul lumii! razboaie,foamete, boli, rautatea si tot ce tine d ea si planeta o distrugem noi cu mainile noastre
AvalohAlyn întreabă: