@LuS[z]
Esti cam incult amice daca nu ai aflat ca americanii nici nu au ajuns pe Luna si nici nu au cum sa paraseasca planeta noastra.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Centura_de_radia? ii_Van_Allen
E o probabilitate foarte mare ca Luna sa fie doar o holograma, sau un obiect artificial.
@madapple
Bravo baiatule, sigur e o holograma. Toata mentionarile literare si motivele plastice, din toate timpurile, si toate calendarele lunare antice au fost facute dupa o holograma. O proiectau baietii de pe Marte, sau te pomenesti ca nici Marte nu exista.
Dacă hoții care sunt în România, ar fi putut să o fure, cu acte aparent legale, o furau și pe asta!
Pentru moment nu au reușit, și mai o vezi pe cer!
Am gasit ceva :
http://www.lovendal.net/......oamenilor/
problema e cum poate cineva sa ia in serios astfel de articole.
În primul rând mai bine te-ai documenta în privinţa funcţionării sinapselor din creierul tău, dar în primul rând de existenţa acestora.Totodată vei descoperi existenţa Lunii.
p.s: În caz că ai sub 9 ani, iartă-mi spusele.
App @madapple si @DakotaXOXO, deci azi in jur de ora 21, 22:00, este eclipsa de luna.Acum puteti sa vedeti cum dispare luna, pardon holograma.deci nu exista va zic eu.
Deci,@tapeee eu daca mai vad raspunsuri de genul lui @madapple o iau razna( ),si-o sa cred si eu ca, chiar nu exista luna.
Doamne copilasilor, ce va invata la gradinita si la scoala?
De fapt teoria de care vorbesti e legata de teoria existentei unei rase dee xtraterestrii numiti Annunnaki, care ar fi venit de pe planeta Nibiru si aveau nevoie sa extraga aur, ar fi venit pe pamant, ar fi creat oamenii pentru a munci pentru ei, si apoi ne-ar fi lasat aici cand n-au mai avut nevoie de noi. Ei ar fi zeii antici si ingerii biblici care s-au coborat pe pamant. Si, ei ar fi creat luna, ca un satelit artificial, o baza de unde ar putea supraveghea pamantul, pe vremea cand omul lucra pentru ei.
Pe mine nu ma deranjeaza daca exista sau nu. Dar atatia caini care latra la ia, ce vor zice (latra) cand or sa descopere trucajul?
Din moment ce apare pe cer inchipuie-ti ca exista!
Bineinteles ca exista.Cand ao facut expeditia pe luna sia au pus steagul acolo unde crezi ca l-au pus? In cosmos?
Tu chiar crezi in ceea ce scrie pe tampenia aia de site?
Siteul ala e precum religia, indobitoceste persoane credule.
Iti arati singur ca esti prost prin linkul wiki:
"Totodată, a putut fi evitat pericolul de iradiere a echipajelor spațiale prin confecționarea corespunzătoare a învelișului navelor cosmice."
[Esti cam incult amice daca nu ai aflat ca americanii nici nu au ajuns pe Luna si nici nu au cum sa paraseasca planeta noastra.] deci esti cam incult amice daca nu ai aflat ca de fapt se poate iesi pe acolo.
LuS[z]:totul a fost o inscenare de ce flutura steagul cand l-au pus pe luna? Batea vantul?
HepHap
Totul a fost un film,facut in alta parte, si da, pe holograme bate vantul!
Si eu va spun foarte serios, ca luna s-ar putea sa existe doar in mintea noastra. Cititi acest articol si mai vedem noi.
http://www.trombon.ro/sci-tech/luna-nu-exista-e-o-halucinatie-colectiva