| Amidepsi a întrebat:

Credeti ca marea forta care conduce universul(oricare ar fi ea pentru voi) doreste bine sau echilibru?

34 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Binele e relativ...doreste echilibru

| Seby90 a răspuns (pentru sweetapril):

Intr-adevar, daca vrei sa gasesti intelesuri in orice, il vei gasi... Dar sa crezi ca totul este croit in asa fel, si ca totul are un sens, si ca tu nu ai nici un pic de liber arbitru in lumea asta ma face sa cred ca sunteti genul de oameni care lasati pe altii sa explice in locu vostru, si va traiti viata la un minim, neincercand sa intelegeti cu adevarat ce se intampla pe langa voi.
As vrea sa cred ca este un motiv pentru toate neajunsurile din lume si toate rautatile. Dar nu pot.

| sweetapril a răspuns (pentru Seby90):

Dar exista liber arbitru, Dumnezeu te lasa pe tine sa alegi, nu consider ca imi traiesc viata la minim daca ascult de Dumnezeu, o viata fara Dumnezeu nici nu as vrea sa traiesc.

| sweetapril a răspuns (pentru Seby90):

Pavel spunea ca `sa ne bucuram chiar si in necazurile noastre, caci stim ca necazul aduce rabdare, rabdarea aduce biruinta in incercare, iar biruinta aduce nadejdea...suferintele din vremea de acum nu sunt vrednice sa fie puse alaturi cu slava viitoare, care are sa fie descoperita fata de noi`.....asa cum aurul ca sa fie curat trebuie curatit prin foc, si noi trebuie sa trecem prin diferite incercari pentru ca sa ne potrivim in cer, deoarece toti oamenii sunt pacatosi si nu este niciunul fara pacat, si fiindca plata pacatului este moartea, dar darul fara plata a lui Dumnezeu este viata vesnica in Isus Hristos, care a murit pentru noi. De aceea dupa cum printr-un singur om a intrat pacatul in lume, si prin pacat a intrat moartea, tot asa printr-o singura hotarare de iertare a venit pentru toti oamenii o hotarare de neprihanire (curatie) care da viata.