anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca-n urmatorii 50 de ani, omul poate pasii pe Marte?

Răspuns Câştigător
| VladSilviu a răspuns:

Am citit toate raspunsurile si mam ingrozit. unu spunea ca omu a pasit deja pe marte, altu spunea ca nu au loc in racheta de atata apa si mancare laughing fereasca sfantu, pe langa ca nu ati vazut in viata voastra un documentar NASA intrati pe site-uri gen asta si postati fel si fel de prostii inutile si fara rost.
Da, omul va pasi pe Marte cu siguranta, si sa nu crezi ca se duc pana acolo doar cu scopul de,, AM PASIT PE MARTE,, ei au trimis sonde care au prelevat date concrete despre presiune, clima etc. vor merge acolo, vor lua de pe Pamant zeci de tone de efect de sera (un gaz care incalzeste planeta) care pentru noi e tragic, pentru Marte e benefic. Una dintre problemele principale care au fost studiate zeci de ani a fost: omul ajunge acolo ce se va intampla cu el pe plan psihologic? este un sentiment foarte straniu sa fii singur pe o alta planeta, cat despre alimente, sa nu crezi ca vor face gratar si vor juca tenis de camp, vor avea in asa zisa,, racheta,, absolut toate conditiile de supravietuire pe plan alimentar, asta e deja un subiect,, fumat,, pentru mine, e prea la mintea cocosului.
si ca sa mai raspund la o intrebare foarte frecvent pusa pe acest site: exista extraterestrii? WOW. nu ma, cred ca suntem buricul universului, noi suntem singurele specimene din miliarde de galaxii happy Cred ca ar fi o MARE pierdere de TIMP si SPATIU din partea lui Dumnezeu sa ne faca doar pe noi, nu credeti? happy
Daca Dumnezeu e raspunsu am gresit intrebarile!

50 răspunsuri:
| LazyÎnFiecareZiCăAşaVreauEu a răspuns:

Papusile Voodoo vor fi primele happy

| Darcklight a răspuns:

Inca nu se poate pasi acolo, dat pe vitor poate, parerea mea e cam greu sa duci o viata normala ca pe pamant don cauza solului, aerului sunt multi factorii, raman la parerea ca deocamdata nu se poate sa ajunge chiar asa de departe chiar daca tehnologia e avansata, mai este mult sa ajungem pana la o tehnologie foarte avansata.

| Charmant a răspuns:

Omul a pasit deja pe marte.

| PAmy99 a răspuns:

Probabil...
funa? happy

| anonim_4396 explică (pentru PAmy99):

Poate funda. ''Probabil''? Asta nu-i raspuns care sa merite funda.

| ciufuliiciii a răspuns:

Eu cred ca da, si probabil se va descoperi si ca exista viata pe Marte, de fapt orice e posibil happy

| ciufuliiciii a răspuns:

S-ar putea... dar nu prea cred

| lady2in4black a răspuns:

Posibil, dar nu prea cred, adica nu ai de unde sti...

| Sh4dowD3ad a răspuns:

Eu unul nu prea cred

| Rebeshkaa a răspuns:

Am citit undeva ca e nevoie de mai mult de 2 luni pana acolo... sh unde mai pui mancarea care trebiue dusa? totush cred ca se poate, daca o iau icetu' cu incetu' sh construiesc o statie acolo laughing

| puisor10dulce a răspuns:

Da!

| Martisca_Filip_1990 a răspuns:

S-ar putea... dar nu prea cred