Cine? Cum? Masti, personalitati? Vedeti-va de treaba ma copii, iio-s numa' una.
Da, se poate ca o persoana sa aiba mai multe personalitati, problema este ca are o singura minte si o singura inima...astfel incat sa o,, demasti'' devine o sarcina usoara.
Cred ca omul nu are decat o singura personalitate, dar cu manifestari multiple, functie de situatie. Exceptie facand cei declarati din punct de vedere medical, ca au probleme de comportament.
Nu. Fiecare are 1 singura personalitate cu alb(cu bune) si cu negru(cu rele). Nimeni dintre noi nu e doar bun sau doar rau.
Da.oamenii au 2 personalitati.una buna, mereu dulce si care te ajuta mereu si una rea care este inprevizibila, rea si egoista care te injunghie pe la spate
Toti avem "masti" cum te comporati acasa la fel te comporti si la scoala?
cum te comporti la biserica asa de comporti si cu prietenii?
Nu exista om cu o singura personalitate
Apopo, perso (greaca) = masca purtata de actori
Atunci faci parte din aceea specie ciudata de persoane care o sa aiba un atac de panica in momentul in care o sa te lovesti de viata.
Din pacate in zilele noastre sunt atatia monstri care au cele mai fine masti incat si un "inger"poate sa iti rupa inima din piept. Sper sa rezisti in lumea asta dar eu unu o recunosc: adevaratul eu nu cred ca il stie cineva... prea multe personalitati prea multe masti prea multe ziduri.
In ce sens specie ciudata?
In sensul ca sunt putine persoane care chiar sunt asa. si noi obisnuim ca tot ce nu intelegem ce se abate de la norma sa caracterizam ca ciudat. si atunci am zis si eu sa evidentiez faptul ca esti speciala in acest mod.
da stiu, in general... 50% din ce zic are logica in mintea mea restul nici acolo.
Inteleg ideea. Uneori am discutii cu diferite persoane pe aceasta tema, uneori nu recunosc comportamentul persoanelor apropiate. Eu sunt dintr-o bucata, ca sa zic asa.
Bravo. ramai asa... poate le dai curaj si altor persoane sa dea mastile jos.
E ceva imposibil:-)
Si cand ma gandesc ca am doar 18 ani:-)
Ok, hai sa o luam altfel
Cand vorbesti cu persoana iubita, cu un prieten drag, acelasi ton, vocabular il folosesti cand vorbesti cu parintii sau cu profii?
cand vorbesti cu una/unul pe care nu-l suporti ai aceeasi personalitate?
te rog nu raspunde ca da, fiindca asta inseamna ca esti un simplu PC (robot) si nu om.
LisaJulie întreabă: