anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca oameni inteligenti merita apreciere?

36 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Daca ei sunt innascuti cu acest nativ de inteligenta ce crezi ca ei slabesc din asta daca ii aduci / e careva acele aprecieri / slaviri / laude?

| Vizitiul a răspuns:

Oamenii inteligenti nu asteapta/cer apreciere.

Apache
| Apache a răspuns:

Nu neaparat...meriti apreciere daca muncesti si faci ceva bun in viata!
Nu neaparat daca esti inteligent, prost, delasator...etc
Sa fie apreciati cei care au facut ceva in viata.nu cei care au trecut prin ea ca prin branza, oricum ar fi fost ei

| harciog a răspuns:

Chiar daca merita sau nu, nu cred ca vor sti pentru ca nu prea au timp sa se gudure la aprecieri.

| Ecea a răspuns:

E o intrebare?

La dracu, normal ca merita apreciere, sunt destul de rari acesti oameni.

| Chris a răspuns:

Doar cei care sunt intr-adevar inteligenti, daca ma intelegi.

| shadovv a răspuns:

Nu este evident?

| Woodenpints91 a răspuns:

Unii oameni chiar sunt deştepţi. Doar că, mai au unele momente în care chiar spun lucruri retardate. Ori asta, ori noi suntem prea limitati şi nu înţelegem.

http://i.imgur.com/19OiV.jpg (dacă apare semnul ăsta sub ceva scris de mine, înseamnă că sunt beat, ameţit sau mahmur)

| Dreamer a răspuns:

Mai de Newton ca a descoperit gravitatia, imi pasa mai mult sau mai putin...insa tot respectul pentru olarii sumerului antic ca au descoperit roata, probabil cea mai tare inventie si indispensabila in viata contemporana.

| KyraW a răspuns:

Eu as spune ca cei mai inteligenti merita apreciere cu adevarat.Ar trebuii sa fim inteligenti cu totii,daca unii sunt prosti,este strict problema lor,si merita sa fie impuscati in cap, daca nu se cultiva intr-un anumit termen de zile, pentru ca consuma aer degeaba.Toti traim cu un scop, macar inteligenti am putea fii cu totii

| muffy1 a răspuns:

Fericirea in oameni inteligenti e cel mai rar lucru pe care il cunosc-Hemingway
apreciere? poate, daca acel om a facut ceva demn de asa ceva, mai degraba merita compasiune, pentru ca citatul e adevarat, iar un om nefericit nu are nevoie de aprecieri si multumiri, are nevoie de compasiune si intelegere

| pcris a răspuns:

Merita!

| Wehrmacht a răspuns:

Da,merita.Eu apreciez cel mai mult programatorii. Fara ei nu am avea sfantul net, jocuri, PC-uri...

| MortemAeternum a răspuns:

Doar oamenii inteligenti care creaza de exemplu Einstein, merita tot respectul.

| ZvT a răspuns:

De ce am impresia că te crezi inteligent? Eu cred că eşti prea timid în realitate dacă pui astfel de întrebări. Vezi că trebuia sa scrii oamenii, cu doi de ''i'', că doar toată lumea a făcut gramatică in generală.

| Eatmygun a răspuns:

Oameni inteligenti trebuie incurajati, apreciati, respectati.

| Remus82 a răspuns:

Merita,desigur!

Răspuns utilizator avertizat
| didina6850 a răspuns:

Eu cred ca nu merita apreciere. cred ca ar trebui omorati toti, sa ramana o planeta de prosti. si astia care raman sa ajunga inapoi la stadiu de maimute. ar fi niste fericiti.

| JesusOfSuburbia16 a răspuns:

Parerea mea e ca depinde cum isi folosesc inteligenta.

| deyule794 a răspuns:

Doar pentru ca Romania nu pune mare accent pe aprecierea acestor oameni, nu inseamna ca nu merita apreciati.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bineînţeles, pentru inteligenţa lor. Nu ne naştem inteligenţi toţi, aşa că cei care şi-au format trasatura asta merită apreciaţi.

| Autumnfeelings a răspuns:

Merita ca sa simta si ei ca efortul lor e apreciat sau ca lumea ii apreciaza

| teodora555 a răspuns:

Nu

| alexhandsport a răspuns (pentru teodora555):

Raspunsul tau este tu pentru ca tu nu faci parte din acea categorie. Daca ai intelege cata munca depun oameni ineligenti. tu nu ai muncit in viata ta cat mucesc ei intr-o saptamana ma refer la gandire

| teodora555 a răspuns (pentru alexhandsport):

Glumeam,,,merita apreciere

| ellyd a răspuns:

Normal! Doar muncesc pentru asta, si ca sa fie mai buni!

| Ela234 a răspuns:

Da

| Dolores09 a răspuns:

Daca nici ei, atunci cine sa mai merite apreciere si respect?

| NoMusicNoLife25 a răspuns:

Da,cred ca merita.

| xAndraa23 a răspuns:

De obicei oamenii destepti merita foarte multa apreciere, dar depinde la ce te referi prin destepti. Dar eu cred ca orice poate sa aiba momentele lui de " sclipire " ca sa zic asa!winking

| Ady192 a răspuns:

Depinde...si acestia sunt de 2 categorii...cei care sunt destepti dar modesti si merita tot respectul si cei care sunt destepti si li se urca desteptaciunea la cap pe care iti vine sa ii iei la bataiehappy