anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că oamenii care au rămas în istorie ca făcând ceva benefic pentru omenire întrebau întâi cum o facem unii aici pe TPU și aici nu mă refer la întrebările gen "Recunoașteți melodia?" ci la întrebările personale, de natură intimă care ar trebui tu singur neinfluențat de nimeni să iei o decizie și dau exemplu:"Să mă însor/mărit cu respectivul?","Să îl iert"

3 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

"Credeți că oamenii care au rămas în istorie ca făcând ceva benefic pentru omenire întrebau întâi cum o facem unii aici pe TPU și aici nu mă refer la întrebările gen "Recunoaște-ți melodia?" ci la întrebările personale, de natură intimă care ar trebui tu singur neinfluențat de nimeni să iei o decizie și dau exemplu:..."
Nu ţi se pare cam lungă fraza? Scrii aşa, de-a valma? Fără punct, fără virgule? Suntem aici pe un site serios, nu pe maidan. Şi e "recunoaşteţi", nu "recunoaşte-ţi".

| StrongHeart a răspuns:

Poti sa ramai in istorie facand ceva benefic si sa pui si intrebari pe internet, daca asta e intrebarea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ori întrebi oamenii cu care te întâlnești pe stradă, ori aici pe TPU e totuna, încercați să fiți stăpâni pe viața voastră și nu vă mai expuneți viața personală