Viata este o incercare continua spre ceea ce isi doresti, dar cand te opresti din incercat ai pierdut totul, uni pierd ca gandesc irational si prostesc, cand incerci ceva trebuie sa si gandesti inainte, cei care au reusit tiau folosit mintea mai bine
Depinde de ce lucru și în ce circumstanțe. Sunt lucruri pe care dacă le vrei cu tot dinadinsul și muncești pentru ele e cea mai bună metodă de a reuși însă sunt și alte lucruri pe care mai bine ar fi să nu le vrei cu tot dinadinsul căci faptul că ai eșuat te va face să te simți ultimul om.
Ok,asa este, tu ai zis in general, dar uite: de exemplu, legarea unor prietenii, dupa cum am spus in intrebare. ne facem prieteni mai usor daca lasam sa vina de la sine si doar ne comportam normal cu cei din jur sau daca incercam cu tot dinadinsul?
Nu consider ca exista ESEC in viata! Fiecare om sanatos la cap are posibilitatea (insa) sa incerce alte experiente! E un act de curaj! Schimbi oamenii, piticii, stilul.
Cand constati ca ai succes intr-un domeniu, poti sa te plictisesti si sa-l abandonezi piticilor!
Totusi, in general e bine sa capeti cunostinte solide in diverse domenii, chiar si macar o diploma la care sa 'cotizezi ' prin practica, pana la nivel de NOBEL. Apoi poti face ce-ti trece prn cap! E Amuzant!
Este un AKT de LIBERTATE asumata!
Evident ca, cu cat muncesti mai mult ai mai mult succes, dar posibilitatea de esec e mai mare. Dupa toate eforturile pe care le-ai depus simti ca locul 2 e primul pierzator.
In primul rand trebuie sa stii ce ti doresti cu adevarat, asta este cel mai important.
In al doilea rand, nu spune nimanui visul tau, oamenii iti pun piedici, chiar daca uneori ai impresia ca iti vor binele( cei de la care te astepti cel mai putin te vor,, injunghia" pe la spate).
In al treilea rand gaseste ti o cale si urmeaz o cu sfintenie, nu te abate!-atentie insa, intotdeauna ca sa ajungi sa faci ce ti place vei trece printr o perioada cara nu ti va place-trebuie sa fii perseverent si sa mergi inainte cu fruntea sus!
Nu uita, in orice domeniu e valabil, ai incedere in tine si du-te acolo unde iti doresti cel mai mult!
Exista un proverb foarte frumos si motivational pe tema aceasta:,, Toata lumea se da la o parte din fata omului care stie unde merge." -Gandeste te!
Si sa ti mai spun ceva, stii ce a spun Celine Dion(o adevarata personalitate de la care avem cu siguranta ce invata fiecare dintre noi) cand a fost intrebata cum a ajuns la succesul pe care il are?, a spus:,, Mi am imaginat viata aceasta de la 5 ani"-ce ti spuneam, totul este sa ti doresti si sa lupti pentru ceea ce vrei-indiferent in ce consta!
Si nu uita:nu ti arata slabiciunile, indiferent cat de rau,, cazi" ridica te si spune ca esti mai puternic ca niciodata!
Sper ca te am ajutat!
Funda?
Depinde de fiecare. Personal, am vazut ca oamenii sunt diferiti (nimic nou) si fiecare reactioneaza si se comporta diferit (iar, nimic noi). Exista persoane si persoane. Se intampla ca, uneori, atunci cand chiar iti doresti ceva, sa reusesti sa obtii. Se intampla, alteori, sa nu reusesti, indiferent de eforturile depuse. Determinarea este un factor important, dar nu primar. Mi s-a intamplat o data sa nu reusesc ceva, chiar daca am depus eforturi maxime pentru a reusi. Explicatia? Conjunctura, problemele mele personale pe care eu le-am pus pe planul al doilea, dar care nu-mi dadeau pace, frica de a nu reusi, emotiile diversificate pe care le aveam. Mi s-a intamplat sa reusesc, aflandu-ma in aceeasi situatie. Explicatia? Siguranta pe care o aveam ca ceea ce stiam si credeam era corect. Toate lucrurile in viata au legatura si cu ceea ce se intampla inauntrul tau. Este o parere doar.
anonim_4396 întreabă: