anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca se poate sa fiu Blestemat?
Intreb deoarece:
De un an de zile cam asa, ma simt blocat.
Inainte ieseam des cu fete, acum nici online nu mai imi raspund.
Am ramas fara job, am trimis zeci de mail-uri si nu ma contacteaza nimeni.
Incepe sa imi apara probleme minore de sanatate, prietenii incepe sa ma uite.
Eu arat exact la fel, ma simt la fel ca acum 1 an, deci nu gasesc vreo explicatie de ce viata mi s-a schimbat profund.

15 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"se poate sa fiu Blestemat? ...Am ramas fara job"

dacă nu e din cauza pandemiei, atunci sigur ai dreptate!

| Frank51 a răspuns:

Învață să fi fericit singur, și să îți rezolvi problemele singur.

| johnnny123 a răspuns:

Sau poate ca nimic nu-ti merge tocmai pentru ca esti genul de om care crede in blesteme?

A crede in blesteme inseamna a nu-ti asuma nici o vina pentru propriile esecuri si a cauta mereu vina in alta parte in loc sa depui efortul necesar pentru a-ti imbunatati viata.

Si ghici ce... Atunci cand te convingi singur ca esti neputincios pentru ca universul are ceva cu tine in loc sa te lupti sa-ti imbunatatesti viata tu, nimic nu se imbunatateste.

| Werrich a răspuns:

Nu exista blesteme, mentalitatea fetelor e de 2 bani, daca nu ai masina, nu arati ca Dorian Popa, nu esti interlop nu ai nicio sansa. Ai ramas fara job din cauza pandemiei, sefii incearca sa reduca din cheltuieli.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ți-ai bătut joc de vreo fată? I-ai făcut promisiuni și ai plecat după prima partidă de sex, nemaiinteresându-te de ea?
Dacă da, ai putea fi blestemat, dar nu trebuie să deznădăjduiești spovedește-te la preot și Dumnezeu te va ierta cu siguranță, el iartă orice păcat, oricât de grav ar fi.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Trebuie sa vorbim in privat mai detaliat, crezi ca putem? este posibil sa fi ranit o fata, cred dar fara sa vreau, nu am facut cu intentie.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Poți să îmi scrii aici, la trimite un mesaj.

| awspam a răspuns:

Daca in loc sa te plangi ai pune mana pe o sapa si ai merge la sapat sa vezi cati bani ai face, sigur e cineva care are o gradina de sapat iar ca sa ai o casa a ta va trebui sa inveti sa misti osul nu sa te plangi ca o femeie ca nu esti bun de lucru si ce astepti sa te tina femeia sa te alapteze. zi adevarul ca nu e nici o femeie atat de proasta incat ea sa munceasca si tu sa stai

| rapandula a răspuns:

Altul care crede in superstitii, blesteme, zodii si Mos Craciun...

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Pai hai sa îți spun cum sta treaba și la mine : în urma cu 3 ani am avut o relație cu un băiat, toate bune și frumoase pana am rămas însărcinată, apoi asa zisul iubi s-a dus, m-a părăsit, eu încă eram la liceu, am terminat însă nu am mai dat bacul, în prezent sunt singura, nu am mai avut pe nimeni de la despărțirea de tatăl copilului, nu ies din casa decât rar la cumpărături, în rest stau cu copilul, nu am job, pe lângă asta pe fiecare zi ma doare câte ceva, ma paște unele stări de anxietate, uneori ma ia și depresia dar încerc cât pot sa ies din ea. deci tot blestem sa fie și la mine? Măcar sa știu la ce vrăjitoare sa merg sa mi le dezlege laughing)

| NLS a răspuns (pentru Carinaaaaaaaaa):

Nu sunt blesteme.
E cel mult inconstienta, sau alegeri pripite.
Nu faci un copil pana nu ai un venit stabil, in caz ca doamne fereste ramai singura, sa te poti descurca.

| Catrice a răspuns (pentru Carinaaaaaaaaa):

Îți descânt eu, aduc noroc, bani, soț pentru numai 1000€ ședința de 30 minutehee hee

| Carinaaaaaaaaa a răspuns (pentru Catrice):

Nu,mersi laughing

| Catrice a răspuns (pentru Carinaaaaaaaaa):

Eee cum sa ratezi șansa asta unica? Nimeni nu zice ca mine! Îți fac reducere, plătești doar 999€, economisești 1€hee hee

| dariaflorina a răspuns:

Mentalitatea fetelor din ziua de astazi este problema, nu blestemele. Si mentalitatea oamenilor in general, prieteni, etc. In legatura cu job-ul este posibil sa fie din cauza pandemiei, cine stie. Probabil nu te pot angaja acum.