O portiune poate fi si innacuta, alta luata din modul in care a crescut persoana respectiva; se poate vindeca, tine de mentalitatea persoanei (credinte in sensul de idei), schimbi idea; persoana respectiva e sensibila si timida din diferite idei pe care le are
Totul conteaza doar in mediul in care traim, ne nastem cu anumite sensibilitati, dar daca crestem intr-un anumit mediu, ele se modifica, chiar drastic.
Timiditatea nu este o boala, da in timp lasi timiditatea la o parte cand vezi ca fara tupeu nu ai ce cauta in lumea asta
sensibilitatea emotionala tine de estrogen nu cred ca se poate vindeca decat daca iei hormon masculin
Mediul e responsabil de timiditate, si cred ca te nasti cu sensibilitatea, deci nu se poate vindeca, dar timiditatea da, cand o sa treci peste complexe.
Te nasti cu ea dar asta nu inseamna neaparat ca nu o poti si "vindeca". Trebuie doar putin curaj si prieteni adevarati. Si in timp te descurci mai bine.
Cauzele sunt atat genetice cat si sociale. Se pot vindeca, normal.
Daca crezi ca faptul ca esti timid/a are legatura cu increderea in tine, poti incerca sa citesti "Cum sa-ti intaresti increderea in tine"-Marie Haddou.
Fiecare dintre noi suntem mai mult sau mai putin sensibili sau timizi! parerea mea este ca si mediul in care traim ne, influenteaza' pe noi ca persoane! o persoana sensibila, timida are nevoie de cineva foarte cu care sa socializeze mai mult decat de obicei... o persoana apropiata cu care sa aiba curajul sa vorbeasca orice... in concluzie cred ca timiditatea, sensibilitatea se pot, vindeca'!
Victoria18 întreabă:
anonim_4396 întreabă: