| lolium a întrebat:

Credeti ca sensibilitatea si timiditatea "in exces " se pot vindeca?

ele depind de mediul in care persoana respectiva a trait, sau reperezinta ceva cu care ne nastem?

9 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

O portiune poate fi si innacuta, alta luata din modul in care a crescut persoana respectiva; se poate vindeca, tine de mentalitatea persoanei (credinte in sensul de idei), schimbi idea; persoana respectiva e sensibila si timida din diferite idei pe care le are

| 220V a răspuns:

Totul conteaza doar in mediul in care traim, ne nastem cu anumite sensibilitati, dar daca crestem intr-un anumit mediu, ele se modifica, chiar drastic.

| RAY a răspuns:

Timiditatea nu este o boala, da in timp lasi timiditatea la o parte cand vezi ca fara tupeu nu ai ce cauta in lumea asta
sensibilitatea emotionala tine de estrogen nu cred ca se poate vindeca decat daca iei hormon masculin

| Mădă0611 a răspuns:

Mediul e responsabil de timiditate, si cred ca te nasti cu sensibilitatea, deci nu se poate vindeca, dar timiditatea da, cand o sa treci peste complexe.

| sublime89 a răspuns:

Te nasti cu ea dar asta nu inseamna neaparat ca nu o poti si "vindeca". Trebuie doar putin curaj si prieteni adevarati. Si in timp te descurci mai bine.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Cauzele sunt atat genetice cat si sociale. Se pot vindeca, normal.

Răspuns utilizator avertizat
| Sorana28 a răspuns:

Daca crezi ca faptul ca esti timid/a are legatura cu increderea in tine, poti incerca sa citesti "Cum sa-ti intaresti increderea in tine"-Marie Haddou.

| guyman a răspuns:

Fiecare dintre noi suntem mai mult sau mai putin sensibili sau timizi! parerea mea este ca si mediul in care traim ne, influenteaza' pe noi ca persoane! o persoana sensibila, timida are nevoie de cineva foarte cu care sa socializeze mai mult decat de obicei... o persoana apropiata cu care sa aiba curajul sa vorbeasca orice... in concluzie cred ca timiditatea, sensibilitatea se pot, vindeca'!

Întrebări similare