| Stefi21 a întrebat:

Credeti ca sunteti capabili sa faceti diferenta intre ce vreti de fapt sa auziti si adevar?

7 răspunsuri:
| fadnox a răspuns:

Ar cam trebui, da

| contαbαndonαt a răspuns:

Nu vreau sa ma pronunt in privinta mea insa atat spun: stiu care este diferenta intre obiectivism si subiectivism, si inca foarte bine.
Totusi, intrebarea nu-si are rostul deoarece este un lucru invederat deja ca majoritatea sint cu "minte-ma frumos" in carca doar ca ipocrizia ii impiedica pe multi in a fi sinceri pana si cu ei insisi.Curajul, determinarea si simtul responsabilitatii lipsind categoric din vorbele acestora.Eh, nu te poti astepta intotdeauna la rasp. pur sincere.

| mihaelaalol a răspuns:

Eu fac diferenta.Ce as vrea sa aud nu este intotdeauna un lucru adevarat.Adevarul este ceea ce conteaza de fapt.

| Crissu3005 a răspuns:

Cred ca pot sa fac aceasta diferenta.Problema mea este ca analizez prea mult in general ce spune o persoana si ce face.

| sabrina103 a răspuns:

Nu este o corectie la intrebarea ta.
Intrebarea s-ar putea pune si asa: Aud ce vreau sau sunt atent la ce vrea sa spuna celalalt? Toti oamenii le fac pe ambele. Unii cei drept sunt mai constieti si isi folosesc atentia si memoria selectiva mai des. Nu cred ca o persoana ar trebui sa-si foloseasca atentia selectiv in mod constient. E urat fata de ceilalti. Nimanui nu-i place ca altcineva sa-i interpreteze cuvintele. Trebuie sa depunem efort sa intelegem ce vrea celalat sa spuna.

| raduthebest a răspuns:

Da,adevarul este cel mai important, celelalte sunt doar niste minciuni.

| NutellaVsFinetti a răspuns:

Cred ca stiu sa fac diferenta.
Oricum, tot ce vreau eu sa aud e adevarul.