Normal. si cele scrise. superstitiile, horoscopul, magia neagra si cea alba toate acestea sunt satanisme, ceea ce Religia nu accepta de nici un fel. e nevoie de multe rugaciuni ca sa ti se ierte un asemenea pacat. desi horoscopul nu mi se pare chiar asa, uneori ma uit si eu de divertisment
Sigur ca da de ex:daca reci pe sub o scara ai ghinion am trecut pe sub 1000 de scari si am avut chiar noroc in loc de ghinion funda?
Eu cred ca da.Dar asta este doar parerea mea.Nu e bine sa crezi in tot felul de superstiti pentru ca nu sunt adevarate. Daca tu crezi in ele la un momendat se vor si intampla.
Biblia nu are reguli nescrise. Toate regulile de care avem nevoie le găsim scrise pe paginile ei.
Despre superstiție biblia spune:
'' Să nu vă duceți la cei ce cheamă duhurile morților, nici la vrăjitori: să nu-i întrebați, ca să nu vă spurcați cu ei. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.'' Lev 19:23.
'' Să nu fie la tine nimeni care să-și treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meșteșugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor,'' Deut 18:10.
'' Şi faptele firii pamântești sunt cunoscute și sunt acestea:... închinarea la idoli, vrăjitoria,...'' Galateni 5:21, 22.
Categoric,sigur ca da.Concomitent cu asta, cu toate ca n-am facut-o pina acum, dar vreau si eu macar un fum.
Sfanta Scriptura nu are reguli nescrise ci Sfanta Traditie si nici una nu e mai prejos ca alta amandoua sunt la fel de importante.Da este pacat sa crezi in superstitii pentru ca nu este nimic adevarat toate sunt minciuni... povesti...
Sigur ca da le incalca. doar ca noi suntem prea creduli... unii si le dam importanta...dar daca le ignori nu o sa te afecteze si pe tine
Religia si superstitiile merg mana in mana, se ingemaneaza. Gandeste-te doar la toate intamplarile "ciudate" din toate religiile, nu doar cea crestina/iudaica: vampirism, posedare, vrajitorie, aparitii si disparitii misterioase, etc. Exemplele sunt multe. Depinde si la care dintre religii te referi, dar cam toate "merg" pe acelasi fir.