Sansa ar avea, dar in primul rind sunt multi pe care nu-i intereseaza.Sunt multi care nu cred in asa ceva.Sunt multi care-si bat joc de asa ceva.Sunt multi care cred blasfemie in asa ceva.Au ramas acei putini care cred in asa ceva, pe care-i intereseaza si care ar dori sa devina e un numar si mai mic.Eu cred ca acei putini care au ramas care doresc sa devina au sansa dar pentru asta necesita un anumit stil de viata multa meditatie si foarte multa sensibilitate sufleteasca in acest sens.Dar a fi parapsiholog necesita sa stii ca simtindu-l pe celelalt ai parte si de multa suferinta ce simti direct din cealalta persoana.
Nu stiu, dar cu poza aia ai sansa sa fii catalogata drept o boraca imbecila.
Buna
Daca lumea ar crede in teleportatie sau telekinezie, atunci acesta ar fi cel mai mare pas.
Sper ca te-am ajutat
Eu cred ca nu exista definita de parapsiholog. Este o definitie pentru a crea separare intre oameni pentru a trage o linie intre cine e intr-un fel si cine e in alt fel. Oamenii sunt la fel, daca un am are trezita o abilitate nu inseamna ca ceilalti nu o au. Toti oamenii au aceleasi abilitati diferenta este de vibratie si elevatia interioara, la unii sunt activate la unii nu, unii se nasc cu ele activate predispusi la a manipula energii sau asa zise capacitati "paranormale" altii se nasc cu ele inactive putand sa le activeze pe parcursul vietii. Cert e ca nu noi, oamenii decidem stadiul in care luam contact cu aceste capacitati "paranormale" ci Altcineva. De asemenea nu noi decidem cand sa le activam sau cand sa ne trezim spiritual, ci Altcineva. Totul este un act de gratie divina si daca tu nu ai ceva ce altul are nu ai motive sa devii invidios. Ci realizeaza faptul ca si tu esti ca si el si ce are el ai si tu. Si incepe explorarea in acest sens. Asta daca iti doresti cu adevarat, pentru tine, ca ai nevoie sau asa simti si nu pentru a te fãli pe forumuri, bloguri, la prieteni cu capacitatile tale. E parerea mea.
LupusDei1993 întreabă: