| RAY a întrebat:

Credeti ca toti oamenii s-au inselat si se inseala care cred in fantome, vampiri? Ce dovezi aveti ca nu exista? Ar trebui ca stiinta sa cerceteze astfel de mituri?

13 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Da, a și cercetat, și s-a dovedit clar că fantomele există, și sunt de două tipuri.Staționare și migratoare. Fantomele staționare sunt acele spirite cu suflet ce nu pot părăsi locurile unde au rămas captive.De regulă susțin cercetătorii aceste suflete umane nu șțiu că au murit, iar fiind că sunt confuze de starea lor nu știu cum să iasă din locul unde sunt.
Fantomele migratoare sunt acei oameni ce știu că au murit, cum sunt oamenii evoluați spiritual, cei ce știu manipula energiile, etc. și ei știu ca nu se mai află într-un corp fizic, iar nefiind limitați pot face orice doresc ei fără limite.
Chestia cu vampirii, e doar un mit ce provine de la cele trei specii de lilieci ce se hrănesc cu sânge( https://ro.wikipedia.org/wiki/Vampir_(liliac) ) lilieci ce ulterior au primit numele de lilieci-vampir.

| PainTech a răspuns:

1. Poate unii oameni au motive bune să creadă. Poate aceștia se înșeală. Habar n-am.

2. Ce dovezi avem că nu există... E că și cum ai spune "Ce dovezi ai că nu există un ceainic pe Marte?". - Înafara de debunk-urile pe fiecare caz în parte' nu prea avem nimic care să conteste definitiv existența spiritelor.

3. Există persoane care cercetează așa ceva, totuși eu nu o as numi chiar știință.

| raMLesS a răspuns:

Daca nu exista strigoi, atunci astia 2 ce sunt? https://www.youtube.com/watch?v=dkJnPGawerM

| anonim_4396 a răspuns (pentru raMLesS):

Ce ai vazut atat de neobisnuit la asta? 2 beculete mici aprinse

| GoldenZenith a răspuns:

Tot ceea ce ne înconjoară este complex și orice este posibil, dar eu nu am văzut deocamdată nicio fantomica crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred in chestii din astea si daca existã chestii paranormal sunt in alta dimensiune mult mai joase ca a noastra. Oricum tine mult de om, si de creierul lui. Stiinta nu are ce sa faca.nu stii când imaginatia iti joaca feste si te trezesti cu o fantomã sau Dracu stie lângã tine. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astea sunt in imaginatia omului, se Leaga de creier ca si oamenii care ii vezi uneori pe strada ca vorbesc singuri. Doamne feri ‘

| HelpingHands a răspuns:

Am văzut odată un reportaj despre strigoi, făcut într-un sat din România. (deci omuleții ăia chiar au dezgropat mortul și i-au prăjit inima și apoi au mâncat-o). Ca idee: ei bănuiau că mortul iese din mormânt și s-au dus și l-au dezgropat. Eh, când l-au dezgropat, mortul l-a strâns de gât pe cel care a desfăcut coșciugul. Individul pe care l-a strâns de gât a mai dus-o câtva timp și a murit. Dar tot i-au copt inima ăluia și i-au înfipt și țăruș în ea. tot tacâmul! Fantomele sunt de fapt ceea ce unii zic ca e aura, sau corp eteric! E o forță magnetică care are o anumită formă... Cât despre știință: există un aparat kirlian care face poze la câmpul ăsta magnetic numit câmp eteric. (îți spun de pe acum, dacă tot am ocazia, că un câmp eteric nu este totuna cu sufletul. El este ceva mecanic care nu-și mai are rostul după ce moare omul și stă și ea pe la cimitir până când se risipește). Am auzit și de vampiri cazuri concrete dar nu-mi mai aduc acum aminte.

| RAY explică (pentru HelpingHands):

Am vazut, s-a facut si film despre asta

| RAY explică (pentru HelpingHands):

HAHAHA: Pisica;

Ideea cu evoluționismul este că n-au găsit niciodată schelete care să dovedească că animalele s-au format unele din altele! De exemplu n-au găsit scheletul care să dovedească că omul se trage din maimuță! Așa căăă...

asa intelegi tu evolutia?

| HelpingHands a răspuns (pentru RAY):

Vezi că ți-am dat mesaj în privat, că aici e altă întrebare

| alexTheRock a răspuns:

Dupa parerea mea sunt mituri. Nu poti sa ai o dovada ca NU au existat, eventual o dovada clara ca au existat (alea de le vezi pe YouTube sunt fake). Nu cred ca ar trebui stiinta sa cerceteze ceva ce nu a existat. Mai repede crezi in extraterestrii decat in strigoi, vampiri, varcolaci etc?

| RAY explică (pentru alexTheRock):

Te duce mintea