| chiftelutacrocanta a întrebat:

Credeti ca unii oameni inventeaza coincidente din versetele cartilor religioase pentru a dovedi ca au dreptate cartile religioase? De unde putem sti daca acele coincidente din cartile religioase dezvaluite de oameni sunt reale sau sunt inventate de oameni priceputi sa creeze coincidente din versetele cartilor religioase?

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Http://www.facebook.com/......276348898/ :))

NOname
| NOname a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......erican-al/

| RAY a răspuns:

Indiferent ca sunt inventate sau nu, omul tot va crede pentru ca are nevoie de o speranta, de un ghid, dumnezeu care sa-i dea un scop/sens vieti, mie nu-mi place cand se interpreteaza aiurea verstele de sectanti

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da. Mereu se schimba. Mereu apar idei noi. Mereu incearca sa faca legatura cu altele si asa se ajunge numai la minciuni.

| T0T a răspuns:

Treaba e cam cu dus și întors măi chiftelițo, mai bine las-o așa.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Da. Istoria e modificata si ea. Ni se vinde vrajeala pe paine la istorie. Dar la biserica nu sunt prea sigur. De religie sunt Ateu. Si nu am nimic impotriva celorlalte religii. Doar ca sunt impotriva modificarii unor date in biblie care sa arate niste lucruri care nu au fost realizate sau care nu sau petrecut. Pai nu ne putem da seama. Doar daca analizam bine cartile. Dar din pacate ei au facut deja acest lucru si au facut in asa fel incat sa nu ne dam seama. Dar la istorie ne-am dat seama. Si la religie ne vom da seama peste ani.

| KillaNoFilla a răspuns:

Daca ai citit biblea, primul testament, Dumnezeu zice ca o sa-i scoata pe evrei din tara lor si o sa-i inprastie peste tot in lume dar ei o sa ramana acelasi popor chiar si in tari straine.
Urmand ca musulmani cu Saladin sa puna stapanire pe tarile sfinte si sa-i expluatezi pe evrei in sec XII-XIII(nu stiu exact secolul).
Trecand astfel 1000+ intre cele scriese si cele intamplate, tu crezi ca s-a trezit unu sa-i convinga pe musulmani sa cucereasca tarile sfinte doar ca sa dovedeasca scrierile vechi de un mileniu? eu unu nu cred