Da,cand ne vom ciogni de o alta planeta sau cand galaxia nostra se va lovi de alta, oricum peste miliarde bune.
Cred in cateva:
Razboiul nuclear: China/Korea de Nord sau alta mare putere a lumii (SUA) vor lansa rachete nucleare care sa distruga dusmanii. Acestia vazand ca vin ditamai rachetele spre ei, vor actiona, lansand fiecare tara cate una-doua-sute... Si uite asa ne ducem toti din cauza ca in lume nu e pace
Sfarsitul religios: a doua venire a lui Hristos; învierea generală a morţilor şi schimbarea formei de existenţă a trupurilor celor de pe pământ; judecata universală şi, în fine, viaţa veşnică întru fericire sau nefericire.
Asteroid prea mare: Pamantul poate fi lovit de un asteroid de dimensiune... mare, impactul va sterge omenirea de pe lume.
Cu concursul asta de scuipat-viteza intre Trump si ciudatul ala din Coreea de Nord, s-ar putea sa vina mult mai devreme decat ar fi sanatos.
Nimic in afara de distrugerea planetei nu poate distruge omenirea in momentul actual.
Razboi nuclear? - Sigur, vor muri oameni dar vor ramane cativa care vor reusi sa traiasca.
Asteroid/Supervulcan? - Mai usor de supravietuit decat un razboi nuclear
Ciuma? - Chiar daca medicina nu ar reusi sa gaseasca leac, vor fi cativa norocosi care vor fi imuni.
E greu sa scapi de noi, nu degeaba am devenit specia alfa pe intreaga planeta.
Depinde ce inseamna sfarsitul lumii? apocalipsa divina? nu cred in asa ceva, al trelea razboi mondial? da cred asta, un dezastru provocat de natura? da cred