Deci daca aleg sa imi schimb alimentatia, inseamna ca vreau atentie? Si asta vine de la cineva care nu e vegan...mai puneti intrebari d'astea ca imi plac
Daca vorbesti despre vegetarienii vegani atunci nu cred deloc ca are vreo legatura
daca vorbesti despre cei care au emigrat pe Vega... DAAAAAAA
Ce legatura are, dude?
Toti au dreptul de a alege ce sa manance si ce nu. Nu tine de atentie. Dar tu sigur ai nevoie de ea, din moment ce adresezi o intrebare ca asta ))
Pai daca-i bati pe ceilalti la cap cu alimentatia ta e clar ca vrei atentie, nu?
Da ce te intereseaza pe tine?
Adica inteleg sa ai ceva cu aia care te bat la cap sa faci ca ei, dar de ce ii bagi pe toti in aceeasi categorie, doar pentru ca mananca ceva diferit?
De parca daca esti o persoana nasoala o sa primesti atentie pentru ca zici "sunt vegan".
Tampita mentalitate ai, tampita intrebare.
Nu cred ca toti veganii stau sa ''bata'' pe altii la cap cu alimentatia lor
Normal ca nu. Eu ma refer doar la cei care o fac pentru ca pe ceilalți nu-i prea știu, nu-i așa? Folosește-ți și tu logica. Chiar le cer scuze celorlalți care s-ar putea simți jigniți. Nu asta e intenția, dar cred ca știu și ei asta deja. Restul sa ma înjure cât vor. Pana la urma atenție era ce căutau, nu?
" Credeti ca veganii nu au primit atentia la care se asteptau cand au devenit vegani?"
Vorbesti de vegani in general, nu vorbesti despre cativa aici, i-ai inclus pe toti.
Tu spui ca toti oameni care s-au gandit sa fie vegani au fost motivati de atentia pe care ar putea sa o primeasca de la altii ( nu ca e mai sanatos sau ca pur si simplu vor sa testeze asta ori ca asa le-a zis medicul, ori alte motive ) apoi ne intrebi pe noi daca credem ca sunt dezamagiti de cantitatea de atentie pe care au primit-o cand si-au dus planul la sfarsit si au devenit vegani.
Consider ca ai o mentalitate tampita din punctul asta de vedere pentru ca ai generalizat.
Intrebarea fiind tampita pentru ca ai generalizat.
Fii mai explicit/explicita, ai spus ''veganii'' mai sus, eu de unde sa stiu daca te referi la toti sau nu?
Și dacă vorbesc despre unii și-i numesc, tu îți vei da seama despre cine vorbesc? Da, era mai corect sa apun unii vegani, dar, nu asta era topicul. Simți nevoia sa te iei de exprimarea mea și sa corectezi, mhm, ma întreb de ce. In fine, e un răspuns cvasi-tâmpit.
Nu, vegani sunt cei care nu mănâncă produse de proveniența animală. Celelalte cu iubirea de animale, curajul, mângâierea etc, nu au treaba cu veganismul. Iar cei care insista și au un comportament gen nazi pe aici pe TPU, cam cum faci tu, sunt niște dereglati mental.
P.S. Nu prea tolerez exprimări gen "Maaars!", eu nu așa ți-am vorbit. Poate încerci sa te controlezi.
Veganimul are mai multe de aface cu empatia decat cu nutritia, carnistule.
Nu stiu daca pot spune ca el cauta atentie neaparat, mai repede as spune ca tipul s-a frustrat din cauza violentei asupra animalelor, nu pot spune ca greseste, dar prea insista
Atunci arată-ți empatia fata de animale și las-o mai moale cu ura fata de NON-vegani. Se cheamă omnivori, nu carnisti. Nu cred ca ai vrea sa-ți zic și eu ție ca ești "rahitic" nu?
Sa imi pese de animale dar sa inched ochii la toata suferitna din jurul meu? Vezi sa nu.
E ca si cand I-ai spune unui politist sa isi faca treaba dar sa ignore pe criminalul x si y.
Așteaptă sa te faci polițist. Pana atunci vezi-ți de ale tale. Mănânc ce vreau, cum vreau și cât vreau, iar tu nu ești in măsura sa-mi spui nimic.
Poate faci naibii cancer. Asa se curata Pamantul de criminali.
Poate te preocupa mai mult ce-ai putea tu sa faci și sa ma scutesti de remarci de genul. Pur și simplu nu e treaba ta. Accepta asta!
Nu ma interesează ce speri tu. Spera tu acolo in liniște, e mai bine pentru toți.
Nu te bate nimeni la cap, nici nu esti obligat/a sa citesti, poti da scroll mai departe indiferent de numarul intrebarilor utilizatorului, iar daca te simti deranjat/a, simplu - raporteaza.
Nu cred ca si-ar schimba cineva stilul de viata pentru atentie decat daca ar avea de castigat ceva material in schimb.
troleibuz întreabă: