| andutuprimus a întrebat:

Credeti ca viata ti-o faci cum vrei?

13 răspunsuri:
| DianaScorpio a răspuns:

Intr-o masura mai mare sau mai mica...Pentru a ti-o putea face exact asa cum vrei, pe langa ca lupti, trebuie sa ai parte si de putin noroc, si de posibilitati, sa nu te lovesti de anumiti factori care ar putea influenta exact opusul, etc. In principiu, viata ne face pe noi, asa cum a spus si xXblAcKaNgeLXx. Pentru ca in functie de greutatile de care ne-am lovit si de lucrurile pe care le-am intampinat, in asa fel ne schimbam...

| chelstone a răspuns:

Nu pot zice asta, sunt o multime de factori care iti pot schimba total cursul vietii.

| blondissima a răspuns:

Daca stii si daca poti, ti-o faci asa cum vrei. Daca nu te face ea pe tine.

| Kosuchin a răspuns:

Nup, Monstrul Spaghetti Zburator iti decide soarta, scriindu-ti destinul folosind ketchup si paste magice.

Hail FSM o_o!

| MenInShadow a răspuns:

Depinde. Multi nu cred in destin, pentru ca ei o iau asa: "destinul este facut de cand te nasti, pana mori, si el iti controleaza viata". Ei bine nu este asa. Destinul exista, insa el se modereaza dupa alegerile tale. Eu am stat un timp sa ma gandesc la asta. Daca alegi sa lupti de ex pentru rau, destinul tau poate fi sa mori ca un criminal, si daca alegi sa fii politist, poate mori onorabil.
Deci noi controlam destinul, si asa poti spune ca da, noi controlam viata noastra cum vrem noi.

| BigBang a răspuns:

Depinde de tine sa iti traiesti viata asa cum vrei, insa unele lucruri nu te lasa sa o traiesti, fiind impuse.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Viata,,ne face " pe noi.

| Whiff a răspuns:

In mare parte ti-o faci cum vrei. Dar exista nenumarate alte lucruri care, foarte posibil, te-ar putea impiedica in a-ti atinge scopul.

| 4b a răspuns:

Esti liberul albitru...cum iti asterni, asa dormitongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandurile si cuvintele iti pot schimba viata.

| Orbithh a răspuns:

Eu cred ca nu pentru ca nu stii ce ti se poate intampla pe parcurs...

| Yoh a răspuns:

Da, pentru ca tu alegi ce e bine in viata si ce'i rau.Deci cred ca ai si tu ai un rol destul de important in viata ta.