Dap. Nu se stie cand, insa. Dar nu aș crede că se poate predetermina intensitatea următoarei erupții.
Hm interesanta întrebare, nu cred ca va fi cazul deocamdată vorba de vreo eruptie vulcanica, cu toate ca nu vom sti cand doua placi tectonice se vor ciocni și una dintre ele trecand sub cealaltă fiind astfel motivul eruptiei vulcanice cu lava și în orice caz nu cred ca ar afecta prea mult zona locuibila din câte am observat.
"nu vom sti inca cand..." - ți se pare că sunt bine potrivite cuvintele?
Ref. Întrebare. Pot veni doar cu un guess. Cred că nu. Sau, chiar dacă se va întâmpla, pagubele vor fi de mici dimensiuni.
Mai mari șanse sunt să erupe yellowstone, daca va erupe va aduce sfârșitul lumii.
Am vazut ca e periculos rau. Dar nici asta nu este mort cu totul
https://www.smithsonianmag.com/......180972681/
Nu al lumii, dar va afecta o buna parte din zonele Americii. Acelasi lucru l-ar face si Vezuviul, ar scufunda Napoli.
Cenușa ar acoperi toată planeta nu doar America, lucru ce ar aduce era glaciară timp îndelungat pe toată planeta fiindcă cenușă aia ar bloca razele soarelui complet, poate e o teorie dar ar face ravagii și în alte părți din cauza cenușei nu doar in America.
AmorcitoDeSuVida întreabă: