Cred doar ca atunci vor fi schimbari majore dar nu cred si nu se zice nicaieri ca va fi sfarsitul lumii ci doar mass-media vrea sa sustina ideea asta spre dorinta de a manipula lumea. E posibil sa fie schimbari majore la nivel planetar, astronomic, climatic mai ales etc nicidecum incetarea tuturor fiindca cum s-a mai zis si cum scrie in Sf.Scriptura,sfarsitul Il stie doar El.
Nu, nu pot sa cred ca va veni sfarsitul! Daca ar fi sa fie de la D-zeu ce interes ar avea sa-si distruga creatia; daca ar fi pe cale naturala ar trebui sa fie mai multe catastrofe, si pe parcursul a zeci de ani, care sa duca la un sfarsit.Nu-mi pot imagina pamantul dezintegrat intr-o singura zi si nici sa piara atatea miliarde de oameni deodata!
Dumnezeu stie cand este sfarsilul lumi? ca El traieste pe aceasta planeta si se ingrijeste so exploateze la maxim fara sa se gandeasca la urmari/generati viitoare... e adevarat ca orice are un inceput si un sfarsit Doar Dumnezeu e VESNIC dar nu el a fixat termenul de valabilitate al acestui pamant.
Sa stii si nu numai tu ci toti sa stiti ca numai Dumnezeu si doar atat stie ce va fi in 2012(daca va fi ceva:)
Eu din cate am auzit pe la orele de religie, cand va veni sfarsitul lumii vor aparea anumite semne pe Pamant:Aratarea pe cer a semnului fiului omului, aratarea pe cer a semnului sfintei cruci, multe si mari catastrofe in natura si intre oameni
Posibil sa fie sfarsitul lumii, dar din cate am auzit trebuie sa se arate anumite semne pe Pamant si atunci se poate spune ceva concret
eu1893 întreabă: