| XtremeDemon a întrebat:

Credeti in 21 decembrie 2o12 astept ceva pareri dupa care am sa dau si eu un raspuns interesant... mai mult pentru cei spirituali.

20 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Cred doar ca vor fi anumite schimbari dar nu cred ca va fi sfarsitul lumii in care va disparea omenirea. Un eveniment atat de mare, important numai Dumnezeu poate sti cand va veni, cum va veni, in ce fel va veni.In Sf.Scriptura scrie clar, negru pe alb, apocalipsa va veni ca un fulger, pe nepregatite dar ziua aceea nu o stie nimeni decat Tatal, decat Dumnezeu.Eu cred in ce au spus Sfintii si Mantuitorul in Sf.Scriptura. Niste schimbari la nivel climatic, astronomic etc se pot intampla insa.

| Razvan a răspuns:

Spirituali sunt toti, chiar si politeistii cum erau mayasii. Spiritual inseamna a crede in existenta unor divinitati.Asa cum erau si grecii.Prin spiritualitate nu se intelege credinta monoteista
Stiintific e o mare prostie.In caz ca ai timp uitate duminica la 21:00 pe National Geographic, am vazut ca e ceva meserias pe tema astasmug

| Shammal a răspuns:

Este o demarcatie, balanta la nivel global se va inclina spre o majoritate pozitiva, este o transformare; dpdv astronomic sunt cicluri care se incheie si incep noi cicluri, planeta noastra pamant de asemenea; desigur fiecare vom experimenta aceasta schimbare conform credintei fiecaruia, va fi diferit pentru fiecare individual

| Sconcsiş a răspuns:

Da, cred. Adica va fi o zi normala... Ce ar trebui sa fie?

| deeeeeebora a răspuns:

Cititi Biblia si veti vedea ca nici Fiul lui Dumnezeu nu stie venirea Domnului... ce sa mai stim noi, bieti supravietuitori?

| noktambul a răspuns:

Desi intrebarea ta mi-a starnit interesul (in sensul ca nu stiu la ce se refera), nu ma cred intr-atat de spiritual incat sa-ti pot da un "raspun" la fel de interesant ca ala pe care o sa-l dai tu.

| ReuvenMeir a răspuns:

Astea-s aiureli sinistre! Pot paria oricat ca finele lumii nu va avea loc atunci. Nu va mai intoxicati creierele cu toate balivernele! Mai bine v-ati apuca de afaceri! Este infinit mai profitabil, credeti-ma!

| zerozero a răspuns:

Da, atunci se vor reintoarce extraterestii pe pamant si vor pedepesii pe toti cei pacatosi pentru ca ei ne-au creat laughing Si mayasii tot din stele parca sustineau ca au venit, erau un fel de rezultat al fuziuni nucleare a hidrogenului. Nici o persoana rationala nu crede in asemenea povestioare. Succes cu apocalipsa!

| membrugirl2010 a răspuns:

Nu cred ca va disparea asa, brusc, omenirea. Vor fi niste schimbari majore... ba ca se vor inversa polii, ba inscriptiile din templele mayase...sunt mai multe explicati. Se mai spunea ca doar cei initiati pot trece.Eu zic sa nu ne panicam, pana la urma nu putem vedea in viitor, ce-o fi o fi!
fundahappy?
Aaa, si atunci in 2000 s-a spus ca va fi sfarsitul lumii, dar n-a fost.
Oricum, noi ne dam cu parerea, nu stim ceva concret!

| Bubbulina_2682 a răspuns:

Daca Dumnezeu vrea mor si acum! Lafel si tu...se spunea ca in 2008 o sa murim si nimic...

Apropo, n-ai scris de ce sa credem in 21 decembrie 2010.

Daca e asa, credem ca e o zi ca oricare alta...Mori cand vrea Dumnezeu si n-ar trebui sa asculti gura la toti prostii [tuturor prostilor]...Parerea MEA!

| REDSQ a răspuns:

Apocalipsa fizica nu se poate sti cand se va intampla, insa cert este faptul ca lumea se schimba de la zi la zi si din ce in ce mai accelerat in ultimul deceniu sau ultimii 5 ani...Schimbarea se produce totusi la nivel psihic (eu sper ca in bine) si doar in cazul in care se vor alia statele intre ele, atunci cand vor inceta ostilitatile dintre tari precum SUA, Irak, Iran, Palestina, Koreea de Sud si Nord, s. a. m. d. Doar cand vom realiza ca Planeta noastra nu ne poate ajuta atunci cand noi ii secam resursele si pana nu ne schimbam mentalitatea (sa ne iubim semenii). 21 dec 2012 e doar o data care se potriveste din intamplare cu asa-zisele preziceri mayase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haiiii maaaaa ca n-am nici o parere. daca stiii cevaaa spune-ne si noua.nu ne fierbe asa, nu e frumos. spune-ne sa ne luminam si nooooi. orice intrebare si raspuns este enteresant. da acu chiar is curios.

Răspuns utilizator avertizat
| Lolittaa a răspuns:

Daca va continua basescu ca presedinte si boc ca premier nu stiu d esfarsitul lumii dar al Romaniei va fi sigur

| XtremeDemon explică:

Scz de greseli, mie somn si sunt putin adormit

| XtremeDemon explică:

IN BIBLIE SCRIE CA NIMENI NU STIE (ZIUA SI ORA) DAR daca te gandesti spune ziua si ora nu si anul undeva prin Danil (biblie)D-zeu spune ca cine e intelept poate socoti adic anul in care va veni... eu as crede cel putin in 2012 dar nu in 21 decembrie...

| XtremeDemon explică:

Eu de obicei ma uit pe National Geographic mai putin duminic. mersi ca miai zis

| XtremeDemon explică:

Pff. cand spui 21 decembrie 2012 deja stii toata lumea la ce te referi, nu trebuie sa mai argumentezi

| WarGarurumon a răspuns:

Eu cred ca multe dintre lucrurile care ni se spun despre 21 decembrei sunt doar niste povesti de adormit copii. Nu cred ca ca pe acea data va muri cineva din aceasta cauza, sau ca o sa ajungem sa avem 12 structuri ADN si aura sistemele de comunicati nu or sa mearga si etc. Cred ca Terra intra in Centura fotonica.

| Oana_5768 a răspuns:

Nu te speria, este o prostie! Sfarsitul lumii nu va veni printr-o catastrofa si asa... din senin... vor fi mai multe semne si va veni antihristul cu putin timp inainte de sfarsitul lumii. Cand va sosi sfarsitul lumii, va aparea o cruce pe cer iar Iisus Hristos ne va lua la judecata. SA STII CA ASTEA NU-S PROSTII SCOASE DIN BURTA MEA CI DIN BIBLIE!