Da,normal. tot ce percepi si gandesti intra in subconstientul tau,fara sa iti dai seama,neaparat. Subconstientul e format din constient(partea de care ne dam seama) si inconstient(partea care asimileaza si foloseste informatie fara sa realizeze ce fel de informatie este)
Repetand o un anumit gand de mai multe ori,in meditatie,te poti autohipnotiza,adica sa ajungi sa actionezi in functie de gandul tau. Marii filosofi ai lumii si profeti au spus ca noi suntem ceea ce gandim si este partial adevarat! De la gand incepe totul. Ganduri -> sentimente -> actiuni -> fapte -> trairi
Deci de la gand iti poti controla in esenta cam toata viata! mai apoi, intervine si ce este afara, din pacate sau din fericire pentru ca, fie ca iti convine sau nu, intervine si exteriorul. Nu traiesti in lumea ta! numai bine iti doresc!
"De acum o sa imi fac temele de vacanta, compunerile si referatele din timp."
*in noaptea dinaintea zilei predării temelor: "Cine naiba m-a pus sa nu le fac?!"
Nu vreau sa stiu ce este in mintea ta, sincer
Se numeste lene.
Daca asta ai inteles tu, atunci e fix problema ta. Eu am spus ca de la gand incepe totul, nu ca ale noastre ganduri ne-ar ADUCE totul.