Si eu am vazut o stea cazatoare si am vrut sa iau 10 in teza din ziua urmatoare!
am luat 4...
Vazusem acum cativa ani o stea cazatoare pentru prima data in viata mea. Aveam credinta ca se va intampla, imi doream sa ma mut in orasul meu ca-mi era dor de el, intrucat am fost nevoit sa plec. Nici acum, dupa trei ani, dorinta nu s-a materializat...
LOL, sa ziceam ca vezi o stea cazatoare si iti pui o dorinta.Bun.Dar ai si pretentii sa se indeplineasca maine seara?
Nu,nu cred.
da` parca ma simt mai bine cand imi pun o dorinta.e doar un simbol, dar mie personal imi ridica putin moralul
Eu nu cred. De fapt, nu cred in mai nimic de genul asta (dorinte, premonitii, vraji, minuni etc.), sunt doar povesti.
Am vazut si eu o stea cazatoare acum multa vreme si mi-am dorit sa devin ca SuperMan. Nici acum nu s-a indeplinit, asa ca nu.
Nu mai crede in prostii din astea, no offense. Ca banuiesc ca n-ai 11-12 ani. La varsta aia mai merge, da' altfel nu.
Da sigur se va indeplini, am vazut o stea cazatoare (care tu nici nu stii cei aia) si mi-am dorit sa-mi creasca penisu. si sa stii ca s-a intamplat ))
Nu exista chestii din astea ce treaba are un corp ceresc(o bucata de piatra) cu visele si cu dorintele noastre?
anonim_4396 întreabă: