| Captive a întrebat:

Credeti in chestia aia cu steaua cazatoare? :
Daca cade o stea cazatoare sa iti pui o dorinta si se va indeplini?
Astept raspunsuri...
P. S. Daca o sa imi pun cate o dorinta pe fiecare stea maine seara mi se va indeplini?big grin
Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Si eu am vazut o stea cazatoare si am vrut sa iau 10 in teza din ziua urmatoare!

am luat 4...

11 răspunsuri:
| Hăgiul a răspuns:

Vazusem acum cativa ani o stea cazatoare pentru prima data in viata mea. Aveam credinta ca se va intampla, imi doream sa ma mut in orasul meu ca-mi era dor de el, intrucat am fost nevoit sa plec. Nici acum, dupa trei ani, dorinta nu s-a materializat...

| Bogdanux a răspuns:

LOL, sa ziceam ca vezi o stea cazatoare si iti pui o dorinta.Bun.Dar ai si pretentii sa se indeplineasca maine seara? laughing

| Captive explică (pentru Bogdanux):

Eu am intrebat daca mi se va indeplini nu daca se va indeplini in momentul ala...

| Bogdanux a răspuns (pentru Captive):

In fine, se pare ca oboseala iar nu-mi da pace.Personal nu cred in indeplinirea dorintelor, dar o poti lua ca pe o chestie simbolica.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Nu,nu cred.
da` parca ma simt mai bine cand imi pun o dorinta.e doar un simbol, dar mie personal imi ridica putin moralul happy

| itscloudyoutside a răspuns:

Eu nu cred. De fapt, nu cred in mai nimic de genul asta (dorinte, premonitii, vraji, minuni etc.), sunt doar povesti.

| Catalion a răspuns:

Am vazut si eu o stea cazatoare acum multa vreme si mi-am dorit sa devin ca SuperMan. Nici acum nu s-a indeplinit, asa ca nu.

| aliceinchains a răspuns:

Nu mai crede in prostii din astea, no offense. Ca banuiesc ca n-ai 11-12 ani. La varsta aia mai merge, da' altfel nu.

| VladSilviu a răspuns:

Da sigur se va indeplini, am vazut o stea cazatoare (care tu nici nu stii cei aia) si mi-am dorit sa-mi creasca penisu. si sa stii ca s-a intamplat laughing))

| chokingvictim a răspuns:

Bullshit.povesti din folclor.cum sa crezi asa ceva?

| ToMiZza a răspuns:

Nu exista chestii din astea ce treaba are un corp ceresc(o bucata de piatra) cu visele si cu dorintele noastre?