anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in destin? ce este de fapt destinul, in viziunea voastra, nu a explicatiei pe care o gaseste tot omul in DEX.

Răspuns Câştigător
| Ferenin a răspuns:

Ceva predestinat atat incat nu stii niciodata daca este din vina ta sau asa a fost bscris sa se intample.atatio idioti cred in zodie sau in horoscop si atat de putini care posteaza un raspuns? nici cafeaua nu v-o beti pana nu va anunta cineva ca aveti voie sa o faceti.ridicolilor.si acum aburiti bietul om? tudor fii atent la ce NU spun acesti truditi ca de spus spun doar ce vrei tu sa auzi sau sa citesti.

15 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru dar el poate interveni sa ne schimbe viata.Nu exista destin.

| Flav a răspuns:

Scoaterea in fata a unei fete frumoase de care sa ma indragostec, s-o respect, s-o apreciez si sa ma mandresc cu ea si viceversa. Destinul e faptul de a pune in implinire acest lucru.
A fost doar un exemplu. Da, cred, dar in unele cazuri. Si faptul de a esua intr-un domeniu poate reprezenta un destin, un pas de maturitate si experienta pe care destinul ti l-a dat ca sa inveti sa induri, sa pierzi si s-o iei de la capat.

| Dara a răspuns:

Refuz sa cred in destin. Ar insemna sa ma declar invinsa inainte de a incepe jocul. Refuz sa cred ca unii se nasc pentru a deveni niste ratati, hoti sau criminali, doar pentru ca asa le-a fost scris. Destinul este viata si viata e asa cum si-o face fiecare. E un joc pe care unii dintre noi il stapanesc mai bine, ii inteleg mai rapid regulile si ies invingatori. E adevarat ca uneori nu nimerim in cele mai favorabile imprejurari, dar si aici depinde de abilitatea fiecaruia de a lupta.

| SweetCandy a răspuns:

Dupa ce cutie... ti-a spus ce ma indoiesc k doreai sa afliilaughing
sa imi dau si eu q parerea
eu cred si nu prea adica...sunt de parere k destinul si-l mai face si omul q mana lui...
lucrurile importante intr-adevar le cred si sunt de parere k "ce ti-e scris in frunte ti-e pus"
dar in ceea ce priveste lucrurile minore, nu ...adica am oarecare indoieli.happy

| kuka a răspuns:

Toata lumea spune ca destinul si-l face singur, dar destinul e ceva 'independent de vointa unui om' dupa cum a spus cutie direct din dex.
Eu una nu cred in destin, in viziunea mea destinul e ceva inexistent, viata si-o face fiecare, fiecare fapta are consecintele ei iar daca se intampla ceva gresit si se da vina pe destin consider ca e lipsa de responsabilitate...

| Bishop a răspuns:

Destinul...este acel lucru care ne este destinat fiecaruia dintre noi, viitorul nostru, soarta noastra...

| Elena_1106 a răspuns:

Da si nu.Mai mult nu. Lumea spune ca atunci cand te nasti, te nasti cu un destin, dar eu nu cred. Cea ce cred eu este ca destinul ti-l poti face singur, daca asta scrie si in DEX imi pare rau dar nu sunt acasa asa ca nu il am.Noroc sa iti creezi propiul tau destin. Daca ma iei drept proasta asta e, si daca ti-ai irosit timpul citind ce am scris imi pare rau.

| eu_3271 a răspuns:

Cred in destin doar in sensul de a fi la locul potrivit in momentul potrivit. In rest, totul depinde de deciziile pe care fiecare le ia. Cei care dau vina pe destin nu vor sa-si asume responsabilitatea. E mai usor sa nu faci nimic si sa zici ca daca ti-e scris sa ai ceva o sa ai, daca nu oricum n-ai putea schimba nimic.

| cristi27 a răspuns:

Eu cred in destin desi uneori este crud cu noi, se mai spune ca destinul sil face omul cu mana lui, eu sincer nu cred asta chiar daca unii dintre voi ma contrazic

| VladDu a răspuns:

Destinul pentru. mine e cursul vietii.

| VladDu a răspuns:

@brianna
Ai mare dreptate. Fiecare i-si face singur destinul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Destinul...este viata...
Ti-l faci cu mana ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, nu cred in destin.Sunt de aceeiasi parere cu criticul.Doar ca oamenii, cand sunt la necaz, au tendinta sa dea vina pe destin, celebrul "Asa a vrut Dumnezeu".
Spre a te simti fericit si implinit, trebuie sa faci tu un pas catre toate lucrurile care te-ar putea face sa te simti astfel.
Daca ceva nu merge in viata ta, ce faci? Incrucisezi bratele si spui "Fie ce-o fi"...si nimic n-o sa se schimbe
Fiindca totul sta in puterea noastra.De noi depinde. Daca stii ce vrei de la viata si esti dipsus sa-ti sustii ideile si sa-ti pastrezi principiile pana la capat, sa lupti pana-n panzele albe, tu singur iti indeplinesti toate visele.Nu exista imposibil, atata timp cat vrem ceva cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care este sansa ca o secventa de evenimente sa se intample exact cum au fost "scrise"? Cam 0.0000x %. Deci cam atat cred si eu in destin...

| cutie a răspuns:

DESTÍN ~e n. 1) Forţă supranaturală care determină în mod irevocabil cursul evenimentelor; fatalitate; ursită; soartă. 2) Ansamblu de evenimente consecutive care au loc independent de voinţa unui om şi care compun viaţa lui. /

Întrebări similare