| Infraverde a întrebat:

Credeti in dragostea eterna?

17 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Da.Dumnezeu este dragoste.El ne iubeste cu o iubire vesnica.

Apache
| Apache a răspuns:

Nu mai cred nici in dragostea pe moment...dar admiteri in cea eterna

| FucktheSystem a răspuns:

Ce dragoste eternă? Eu dacă trăiesc 50 de ani sunt fericită...

Te făcuși patriot?
...atunci patriot să fie!
http://www.youtube.com/watch?v=HId52xFctHo

Să te cred că n-ai dat click sau să nu te cred?
Oricum nu-ți dau bere laughing

Ți-a putrezit mucificatorul 2.0 și te-ai întors la vechile unelte?

Nici de macetă nu îmi e, dar fie ca tine.

| Dumnezău a răspuns:

Ce-ti mai place tie sa sugi berea de la oameni pe de-a moaca!hee hee

| IMC90 a răspuns:

Nu cred... Nu exista asa ceva.

| elasexygagica a răspuns:

Da, dragostea pentru baniiiiilove struck

| RyugaHideki a răspuns:

Raspunsurile vor fi diferite la toti.
Unii vor spune da, daca au trecut prin evenimente fericite legate de viata lor amoroasa.
Unii vor spune nu daca au suferit o despartire care i-au marcat pe moment, cu efect indelungat (cativa ani)
Deci.eu voi spune nu happy

| Sabin91 a răspuns:

Idem @IMC90.

| NoNameJunior a răspuns:

Da! dar dragostea adevarata este de la 18-19 ani in sus.de exemplu, daca iti gasesti iubit/iubita la varsta de 12 ani este doar o joaca.nu este ceva serios.dar dupa 19 ani...de-abia atunci vei afla ce este iubirea adevarata! atunci nu mai este nici o joaca, sunt lucruri serioase! Sper ca ti-am fost de ajutor.Bye-bye!

| RoXxy a răspuns (pentru NoNameJunior):

Nici de la 20, 25 de ani nu e o iubire adevarata.Defapt,rar exista o iubire adevarata, thrust me! Chiar si la acea varsta inca suntem copii.Sunt multi care trec prin viata, care se casatoresc, au copii si abia cand e prea tarziu isi dau seama ca aia nu a fost cu adevarat o iubire.Altii nu isi dau seama niciodata...E cam greu de explicat.Sincer,aia e iubire, atunci cand vezi 2 batranei care se tin de mana si care nu mai au cum sa simta acei fluturasi in stomac din cauza hormonilor ce ii provoaca, dar care atunci se iubesc mai mult ca niciodata si care se simt bine imbratisandu-se indiferent ca au imbatranit, sau ca au riduri si care s-au sprijinit si se vor vor sprijini mereu.

| pinguuina a răspuns:

Oricine are perioade in care, da, crede, si in care nu crede. Deci, raspunsul depinde de perioada prin care trecem

| elenyss a răspuns:

Da, dragostea pentru propria persoana.

| MG4Life a răspuns:

Normal, deoarece dragostea reprezinta toate calitatile si defectele la un loc, Dragostea reprezinta motivul vietii. Este sinonim cu iubire, si acesta este cuvantul cel mai important din viata unui om! Si religios si personal!

Întrebări similare