1. E posibil sa devii primul dumnezeu expert tup;
2. Cred. Am spus "cred", nu "sigur"; desi te vad aici, nu stiu ce sa zic...esti? TU esti?
3. Te cred si pe tine ca nu ma costa nimic;
4. Care "toate"? Zi-mi si mie, ca eu sap la un buncar in vederea evenimentului, dar n-am cum sa le argumentez astora si nu ma crede nimeni.
O sa fac abstractie de nickul tau...
Esti sigur de 2012 pentru ca ai vazut un film penibil (dar plin de efecte speciale bine realizate) si ai citit si tu pe net bancurile unor copii retardati (referitoare la 2012)... Acestea "toate" sunt niste glume proaste (planeta Nibiru care nu exista, polii magnetici ai pamantului care se misca in viteza lor normala, rezonanta Schumann.etc.), nimic mai mult. Timpul va decide daca eu sau tu avem dreptate (sa te astepti totusi la o amanare a apocalipsei, n-ar fi pentru prima data in istorie).
Am sansa sa vorbesc cu @dumnezeu.Dar te-a facut un altul @de3xdumnezeu! "toate arată ca aşa se va întâmpla!" -Care "toate"?
Dar stai asa... ceva e putred in Danemarca..."Dumnezeu intreaba:
Credeţi în Dumnezeu? Eu cred în el" Stai ca eu sunt nedumirit. Daca esti dumnezeu atunci de ce mai mentionezi ca crezi in tine? Nici tu nu stii daca existi sau nu?
@Dmonik : Pai asta-i intrebarea! Desi putin modificat: "Sunt sau nu sunt..."
In viata mea n-am vazut un dumnezeu atat de grabit!
Festina lente, Doamne!
Sau ti-a fost teama ca incep oamenii astia sa iti ceara una-alta? Doar nu esti pestisorul de aur?
Ce sa spun, sa nu fie blasfemie? As spune...te sarut, Doamne, mi-ai pus mana in cap!
@Thunder, simt invidia din vocea ta...eu am si numarul de telefon al altui dumnezeu - cred doar ca nu e unul si acelasi cu acesta! - asa ca...fiecare cu dumnezeul lui!
Daca funda a ajuns maxima mea fericire si ultima, inseamna ca sfarsitul nu va fi in 2012, ci maine!
Si...Thunder, tu vezi cum vorbim noi aici: "te sarut, Doamne!", "doamnei Demonik" ...suntem intre domni, adapteaza-ti adresarea!
Daca nu intru in depresie dupa aceasta maxima fericire generata de dumnezeu, promit sa frecventez si intrebarile tale, simt deja ca nu mai sunt novice in domeniu!
@NoChanceForUs, cred ca trebuie sa explic tuturor: de ce crezi ca e postarea la Stiinta si Filosofie?
Pentru ca substratul intrebarii este: "A fi sau a nu fi..."
1:Chiar daca ai fi crestin cum pretinzi ce faci tu e blasfemie pentru ca numele dau e "dumnezeu"
2:Yo iti prezic ca sfarsitul lumii nu va fi in 2012 si mai devreme deci grabestete
3:Intrebare era daca credem in d-zeu ei bine nu cat despre restul propozitiei tale e mai mult o afirmatie si nu o intrebare.
Deci, d-le "mentally challenged", poate ar trebui sa intrebi lumea duminica la biserica, aici n-o sa gasesti raspunsuri pe placul tau
Cred in dumnezeu, dar in sfarsitul lumii nu stiu ce sa zic, nu e cert asta, daca stiam ca murim pe 21 dec 2012 lucram doar vara asta si plecam in Romania in toamna.
@Dmonik. Cati dumnezei ai mai vazut pana acum, daca asta e cel mai grabit dintre toti ? Ceva e dubios
@Dmonik. Pai si bine ca sunt invidios. Eu ma agit p'aici cu intrebari despre religie si tu stai cu al lui Dumnezeu numar de telefon in buzunar. Unde e dreptatea divina? Nu-i correeect . Vezi cu Dumnezeu de pe TPU ti-a mai dat un motiv de bucurie inainte sa arzi in iad. Si anume.O FUNDITAAA.
@Dumnezeu. Esti 100% aproape sigur ? Ori esti sigur, ori nu esti sigur.
Nu cred in tine nici in El.
Asa e in 2012 o sa iti vina factura la curent pentru ca stai prea mult la calculator.
Pai tu te cam contrazici singur. Daca crezi in Dumnezeu, inseamn ca esti constient ca nu ai de unde sa stii cand va veni sfarsitul lumii...Cat despre numele pe care ti l-ai ales, mai bine ma abtin.
Amice 1.doar pentru ca tisi pus numele asta de user nu inseamna nimic! 2.Mai Zeule ia mai consulta biblia ca de acolo se trage un lucru:Ca doar Dumnezeu stie cand va fi, deci nu se stie ca in 2012 daca va fi ceea ce se spune ca va fi mai! 3.Mai stai cuminte tati ca speri lumea dejeaba, si nu te mai crede sfant pe aici!
Daca intr-adevar crezi in Dumnezeu atunci cauta pe google "programul nu apocalipsa" si incepe neintarziat sa-l pui in practica si doar atunci cand il vei realiza zilnic de 2-3 ori vei putea spune ca intr-adevar crezi in Dumnezeu si chiar mai mult, crezi ca intr-adevar cu ajutorul Lui SE POATE.
si nu inteleg de ce i-ai dat funda lui Dmonik? ti-a raspuns cel mai relevant sau ai ce ai cu ea, ai grija ca am auzit ca e cam turbata
Cum puteti sa credeti intr-o persoana imaginara? Inventata de Constantin cel Mare? biblia a fost scrisa prin sec 4-5 daca nu ma insel...cum poti scrie exact ce s-a intamplat "de la inceputul omenirii" cand nu existau nici forme de scrieri?
si nu in ultimul rand...crede-ti ca un sarpe poate vorbi sau un om poate trai 900 de ani?)
Nu că aş ştii, dar sunt 100% aproape sigur convins că majoritatea veţi ajunge în Iad. I-am dat fundă doamnei Demonik că e singura fericire ce o va mai avea începând cu ziua de azi. Vă mulţumesc şi vă iubesc, deşi doresc în acelaşi timp să vă ucid pe toţi probabil mai mult ca sigur cred.
Bai,pustiule tu nu esti Dumnezeu ma! numai Dumnezeu stie daca va veni sau nu sfarsitul lumii! asa sa zis si ianainte ca nu va veni si nu vom apuca anul 2000 si am trecut de el, e adevarat ca scrie in biblie ca va veni sfarsitul lumii dar nu stii tu un necredincios.Tu zici ca crezi in Dumnezeu dar de fapt nu crezi! fiecare cand ii vine sfarsitul moare.Ce stii tu cand va veni sfarsitul lumii? esti vreun sfant cumva si nu stiu eu?
Si eu cred in dumnezeu.dar cum si El a zis oamenii nu vor stii cand va fi sfarsitul lumii.in 2012 o sa fie o explozie solara mai mare decat cele d pana acum, o explozie care ne va afecta comunicatiile, dar si pe noi oamenii: adica unii oameni nu vor suporta radiatiile cauzate de acea explozie solara si asa oamenii vor muri.dar nu toti cei puternici vor trai pana cand o a vrea cel de sus mai uita`te si tu p net si vezi ca sfarsitul lumii nu va fi din 2012 ci doar o mare explozie solara care va afecta intreg pamant
Uite! dumnezeu exista sh el e in Cer,ne ajuta pe noi la diferite activitati, dar Sfarsitul Lumii... tine minte, ca va veni doar cand Dumnezau va vrea.De unde stiu astia ca in 2012 va veni Sfarsitul Lumii? au dovezi? nu cred
Bine,inteleg ca esti credincios,dar sa te numesti tu singur ''dumnezeu'',poate in gluma sau din prostie, nu stiu, dar esti prea de tot
Frogie întreabă:
Sclipiciii întreabă:
Lovepoison întreabă:
AvalohAlyn întreabă: