1. E posibil sa devii primul dumnezeu expert tup;
2. Cred. Am spus "cred", nu "sigur"; desi te vad aici, nu stiu ce sa zic...esti? TU esti?
3. Te cred si pe tine ca nu ma costa nimic;
4. Care "toate"? Zi-mi si mie, ca eu sap la un buncar in vederea evenimentului, dar n-am cum sa le argumentez astora si nu ma crede nimeni.
Daca intr-adevar crezi in Dumnezeu atunci cauta pe google "programul nu apocalipsa" si incepe neintarziat sa-l pui in practica si doar atunci cand il vei realiza zilnic de 2-3 ori vei putea spune ca intr-adevar crezi in Dumnezeu si chiar mai mult, crezi ca intr-adevar cu ajutorul Lui SE POATE.
Bai,pustiule tu nu esti Dumnezeu ma! numai Dumnezeu stie daca va veni sau nu sfarsitul lumii! asa sa zis si ianainte ca nu va veni si nu vom apuca anul 2000 si am trecut de el, e adevarat ca scrie in biblie ca va veni sfarsitul lumii dar nu stii tu un necredincios.Tu zici ca crezi in Dumnezeu dar de fapt nu crezi! fiecare cand ii vine sfarsitul moare.Ce stii tu cand va veni sfarsitul lumii? esti vreun sfant cumva si nu stiu eu?
Nu cred in tine nici in El.
Asa e in 2012 o sa iti vina factura la curent pentru ca stai prea mult la calculator.
Eu am un singur contra argument pentru ceea ce spui in legatura cu 2012. Dar trebuie sa ai credinta ca Biblia este cuvantul lui Dumnezeu. Numai Dumnezeu Tatl stie cand si cum va fi sfarsitul acestei lumi. Si nimeni altul. Multa Bafta.
Da cred fara indoiala.si de unde sti tu ca va fi ti-a zis el in vis? sau vreun inger mesager sa fim serios nu trebuie sa crezi tot ce vezi la descovery si faza cu calendarul maias nu stiu care mexican a dovedit ca nu are de-aface cu sfarsitu lumii.nu au scris ca va fi sfarsitul lumii ...si nai de unde sa stii sau "nu aveam " de unde sa stim ca de aceea nu au continuat maiasi poate s-au plictisit. doar Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumii si va fi cand va decide el ca trebuie...
Toata povestea cu sfarsitul lumii este asta: un calendar stravechi (lumea crede ca pe atunci exista un fel de magie care arata cand e sfarsitul lumii) care era scris de un om. Cand omul a murit, acel calendar s-a oprit la 2012. Nimeni nu l-a mai continuat si a ramas asa. Si cred in Dumnezeu.
Dar nu o cred pe asta cu 2012.Si daca,crezi cu adevarat in Dumnezeu, nu ai cum sa crezi in asa ceva, cum este asta cu 2012.Cine crede in El, stie ca el iubeste pe toata lumea si nu vrea raul nimanui.Si oricum, de ce ar distruge cea ce a creat?
Numai Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii. Poate fi in orice clipa. Poate a avut loc deja si noi nu stim.
Amice 1.doar pentru ca tisi pus numele asta de user nu inseamna nimic! 2.Mai Zeule ia mai consulta biblia ca de acolo se trage un lucru:Ca doar Dumnezeu stie cand va fi, deci nu se stie ca in 2012 daca va fi ceea ce se spune ca va fi mai! 3.Mai stai cuminte tati ca speri lumea dejeaba, si nu te mai crede sfant pe aici!
Daca crezi in El, crede ce spune! Va veni ca un hot in miez de noapte. Nu eu am spus-o! Ci El, in Biblie.
Frogie întreabă:
Sclipiciii întreabă:
Lovepoison întreabă: