Nu,dar e posibil, aia nu-i credinta e ceva plauzibil nu fictiune cum e ideea unui zeu
Clar exista, am fi prea aroganti sa credem ca suntem singura forma de viata din infinitatea Universului.
probabil nu sunt verzi, cu ochi verzi si conduc farfurii zburatoare... dar forme de viata exista
Nu cred in extraterestii cum cred un crestin in supranatural.
Am asteptari bazate pe statistica. Si e o sansa prea mica sa fim singuri in univers.
Si cand spun extraterestrii nu ma refer la omuleti verzi.
In galaxie sunt vreo 4 miliarde de planete. In univers, sunt atat de multe incat am imbatrani numai sa scriem numarul pe o foaie de hartie. Astfel, dintre miliarde de miliarde de planete e aproape imposibil ca pamantul sa fie singura pe care a aparut viata. Prin urmare, sansele ca viata extraterestra sa existe sunt mai mari decat ca ea sa nu existe.
Extraterestii,adica ce?
Fiinte inteligente cel putin ca oamenii sau gen animale?
Sau extraterestrii care vin si ne studiaza(cica).
Exista, dar nu au intrat niciodata in contact cu noi. Poate nici nu ne-au vizitat vreodata. OZN-urile si "rapirile" sunt doar niste fantezii copilaresti, nu exista nicio dovada stiintifica cum ca ar fi un fenomen corelat cu vizita extraterestrilor.
Toti astrofizicienii si astronomii sunt 100% convinsi ca exista viata inteligenta in galaxie si in univers. Doar in galaxia noastra sunt estimate intre jumatate de milion si un miliard de civilizatii tehnologice la nivelul nostru sau mai avansate. Ramane intrebarea: de ce nu ne-au contactat niciodata? Exista mai multe ipoteze:
1. Suntem prea agresivi sau prea subdezvoltati tehnologic pentru a reprezenta interes.
2. Distantele foarte mari dintre stele fac aproape imposibila sau foarte costisitoare calatoria interstelara cu scopul contactului intre civilizatii.
3. Incearca mereu sa ne contacteze prin intermediul emisiilor de microunde sau prin alte metode, insa suntem prea inapoiati intelectual si tehnologic sa interpretam fluctuatiile ca fiind unele artificiale, ca fiind un mesaj, confundandu-le cu fenomene naturale.
4. Diferentele fiziologice si intelectuale dintre noi si alte specii extraterestre sunt atat de mari incat au dificultati in a intelege ca suntem o specie inteligenta.
Posibilitati exista, dar n-am cum sa stiu sigur.Pana la niste dovezi palpabile, e fain sa sa te consolezi cu gandul asta.No, e posibil...atat.
Cred in ei! Vorbesc serios, exista. Adica acum 7 ani a intrat mama cu el in brate pe usa apartamentului si din acea clipa mi-am dat seama ca exista. Nu era verde, nici ciudat, nu se comporta straniu, pur si simplu vorbea. Dar vorbea pe limba lui.
Am ajuns la concluzia ca exista! De ce? Ei bine, am fost de mic fascinat de acest subiect, am citit carti si am urmarit foarte multe documentare. Pe youtube, se gasesc o gramada de videoclipuri in care ni se prezinta ozn-uri sau chiar fiinte de pe alte planete, dar toate sunt false, tuturor acestor dovezi le poti gasi o explicatie logica. Cel mai probabil nu exista fiinte la fel de inteligente ca si noi in galaxia noastra, dar sunt foarte sigur ca exista in galaxia noastra multe planete care contin pe suprafata lor apa. Teoretic, daca pe o planeta exista apa, exista si viata! Extraterestrii pot fi numite si niste bacterii de pe planeta respectiva.