Retardatii precum BUBULINA nu au ce cauta pe astfel de pagini ce suporta un subiect extrem de important.Imi indrept respectul catre "Bishop" un om ce s-a trezit la realitate.Sa incep prin a repeta a 1001 oara faptul ca pamantenii sunt spalati pe creierele cant nucile constant cu samponul "Crede si nu cerceta".Un calcul matematic extrem de exact poate sustine ipoteza extraterestrilor dar pana sa ne extindem propozitiile la nivel cosmic sa ramanem pe pamant unde dealungul secolelor si generatiilor am fost degajati in directia evolutiei pe plan tehnologic de rase mult superioare noastre, incet incet devenind sclavi retardati spalati pe creier precum ''Bubulina" ce sustin cu tarie si musculatura monumentul ''religie'', monument de prostie introdus in vocabular pentru a ajunge mai usor cu samponul precizat mai devreme la creierele mult inferioare secolului in care ne desfasuram rutina.Asadar iti dau siguranta FERMA ca tot ce am tastat aici este 100% adevarat si chiar unele lucruri instalate pe retina mea.Succes la Il(l)umina(ti.)re
AvalohAlyn întreabă: