Poate ca nu este materie, dar mereu va fi ceva negru in fata, doar n`o sa te lovesti de un zid pe care scrie :capatul universului...nu?
Asta e cel mai ciudat. Daca am pune stop acelei expansiuni, "dincolo "ce e? Al naibii de ciudat.Suntem prea putin capabili pentru a intelege to.
Extraterestii sunt malefici! O data a venit un extraterestru mare si urat si verde cu albastru si galben, pe care nici nu m-am putut uita la el de uart ce era, nu m-am putut uita la el pentru ca era prea urat! Iar extraterestrul acela a aparut asa..instantaneu in camera mea, din calculator! Nu stiu. Cred ca am dowlandat un virus ceva. Dar mie una imi este foarte frica de asa specimene! Jur! Acel extraterestru purta fundita gri! Trebuia sa i-o fur!
Ce rau imi pare!
Da...exista! dureaza 1 milion de ani sa se miste placile tectionice ale terei, peste sute de miliarde de ani, rasa umana nu v.a mai exista...iar ca forme de viata vor fi unlele total diferite de noi! e ceva de genu, cu Dumnezeu
Am fii egoisti sa credem ca suntem singurii din univers.Normal ca exista si alte forme de viata.
Pentru simplul fapt ca nu am avut contact cu asa ceva pana acum nu putem sa eliminam varianta vietii extraterestre (incepand de la bacterii, micro organisme si pana la vertebrate sau civilizatii mai mult sau mai putin dezvoltate). In imensitatea spatiului cosmic probabilitatea ca noi sa fim singuri este aproape nula. O seara minunata, pa.