Eu cred, exista atatea filmari unele reale altele inventate, n-am avut nicio intalnire cu astfel de fenomen si nici nu vreau sa am
Eu unul chiar cred, nu chiar 100%,si vreo intamplare de asta paranormala nu imi amintesc sa fi avut,tot ce cred eu e ca fantomele sunt printre noi, noi nu le putem vedea si nici auzi, asta e cam ce as crede eu...dar oricum fiecare o sa afle cand o sa moara...
Iti sugerez sa nu faci asta. Daca ti s-a intamplat incearca sa uiti altfel te vei hrani cu aceste ganduri, si, intr-un fel foarte ciudat le vei chema(da, stiu am zis o mare ciudatenie dar mie-mi s-a intamplat asa ca stiu ce zic, si nu, nu sunt nebun).Mai bine lasa ca s-ar putea ca unii sa iti bage in cap niste chestii de la care nu-ti vei mai lua gandul si numai scapi de aceste fenomene, deoarece vor incepe sa ti se intample, sau, daca s-au intmplat deja, se vor accentua.Mai bine lasa-i fiecare la locul lui(mortii cu mortii si vii cu vii) iar cei care sunt intre, evitai.
Păi, nu ştiu dacă ar exista sau nu. Da` anul trecut cam in perioada acesta, mai pe insearate ma plimbam cu bicicleta cu cativa prieteni si la un moment dat am hotarat sa mergem in localitatea vecina, este la o distanta de 7 km. si cand ne intorceam si sa intram in localitate la noi am trecut pe langa cimitir si cand ma uitam pe acolo s-a aprins o lumanare sau ce o fi fost... Sunt sigur ca nu era nimeni acolo. Acest lucru l-am vazut si eu si acei prieteni...
Cred în Diavol. Și acesta poate lua diverse forme: fantome, strigoi, vârcolaci, etc.
Nu mi s-a întâmplat nimic de acest gen, dar "studiez" paranormalul...
Daca te pasioneaza asa de mult chestiile astea dc nu te uiti la Fenomene Straniidiscovery channel)
Cred 100% in fantome. Mi s-a intamplat sa ma intalnesc cu una din ele si nu mai vreau sa mi se mai intample. Chiar daca am 11 ani tot mai cred in ele.
Vîntul nu se vede dar se simte.
Dacă spiritele nu se văd, nu înseamnă că nu există.
Nu prea cred... ma uit la fenomene stranii si cateodata aud diferite sunete noapte dar ascult muzica si minte mea se duce in alta parte
Buna! Am numai 11 ani dar nu stiu ce naiba (Doamne iarta-ma) patzesc. Era seara (7:55). Prietena mea Catalina a venit sa doarma la mine. Apoi am zis: Hai k nu ai curaj sa citesti cartea asta (UCENICUL VRACIULUI) dupa miezul noptii.
Ea a zis : Eh tu nu ma crezi in stare? Ti-o citesc eu.
Dupa ce a trecut ora de culcare (ne-am prefacut k dormim) i-am dat cartea si i-am zis sa citeasca. A citit ea ce-a citit si pana la urma urmei am adormit. Eu ma trezisem k nu mai aveam somn.
(stau la tara) Si am vazut ceva oribil. Pe prietena mea plina de sange si zicea : TE OMOR! Mi-am pus patura-n cap si cand am dat-o jos prietena mea era normala si dormea.
PS:Cn nu ma crede ok da a fost horor. Tot mai am sechele de atunci!
unknown12345 întreabă:
marinelamarin întreabă:
Maradona75 întreabă: