Exista undeva in univers,dar,in prezent nu exista vreo dovada,dar,probabilitatea e foarte mult sa existe, dar, nu cred in fantezi umane, creierul este capabil de multe fantezi, cred ca creierul uman este capabil de orice fantezie posibila, cu ocazia asta cred ca am putea sa ne jucam gta 5 si sa percepem totul ca in realitate, creierul nostru este nelimitat nu limitat
9. Acum ca le-ai împărtășit secretul întregii lumi, omenirea e în pericol. Vor fi și mai multe cazuri de violuri și răpiri.
Eu zic posibil să existente viață pe altă planete nu OZN-uri, cel puțin de vreo 5 planete cu posibilă viață bacteriană sau chiar animală le-am descoperit, dar nu le-am exploata încă. În orice caz că r UFO că acient aliens e aceeași mizerie, basme moderne.
Esti batut in cap ca toti ceilati oameni de pe planeta si mai ales din Romania, aia care ne conduc aiurea, de aia a ajuns tara noastra asa cum e. Aia ce numiti voi extrateresti sunt niste "suflete", sunt doar lumea nevazuta creata de Dumnezeu, unde nu ar trebui nimeni sa se intereseze si sa adanceasca cautarea ca nu vor gasi niciodata adevarul despre lumea nevazuta, doar Dumnezeu va sti totul, nu e nevoie sa stii tu, cu ce te incalzeste sa stii daca exista sau nu. E clar ca exista ingeri si diavoli, altceva, Dumnezeu stie, de ce trebuie sa te adancesti si sa te gandesti la ceva ce n-ai cum sa afli, doar baliverne pe internet care induc in eroare pe lume.