Stie Yehova viitorul unui om la fel de bine ca o tiganca ghicitoare, adica deloc. Diferenta dintre tiganci si Yehova este ca tigancile chiar exista.
Nu te-am intrebat nimic. In aceasta situatia nu asteptam raspunsul tau si nici nu ma intereseaza. Pastreaza-ti sfaturile pentru cei ce ti le cer si, eventual, pentru cei de varsta ta. Eu mi-am facut o impresie despre lume si viata si am trecut si eu prin perioada negarii mai abitir ca tine. Pot sa-ti spun ca am mai multe vacante si concedii decat ani de viata ai tu si am avut timp sa ma gandesc la multe. Mai mult, sutele de carti pro si contra religiei si credintei, ce le-am citit, m-au ajutat sa inteleg mai bine viata si nu am nevoie de ajutorul tau. Sa fii sanatos!
Nu cred ca stiai, dar aici nu se aplica regula "vorbesti cand esti intrebat" pentru ca absolut oricine are dreptul sa-si dea cu parerea unde vrea atat timp cat are o limita de bun simt.
Nu ti-am dat niciun sfat, ci doar am facut o remarca asupra a ceea ce ai spus. Daca mie care nu sunt de acord cu ce spui mi te-ai adresat atat de acid, probabil pe un crestin l-ai fi ridicat in slavi daca zicea ceva ce iti convenea tie.
Daca sfera ta de credinte se invarte doar in jurul crestinismului si ateismului, asta zice multe despre calitatea informatiilor acelor "sute" de carti care te-au tinut atat de indecis.
"am trecut si eu prin perioada negarii mai abitir ca tine"
Tu crezi ca eu sunt la limita aia dintre crestinism si ateism, exact asa cum ai fost si tu la un moment dat si asa cum sunt viitorii atei. Religia mea nu are nicio legatura cu bazaconiile astea evreiesti, deci te-ai inselat asa cum te-ai inselat si in alte privinte.
Puteai sa ai si 100 de ani de concedii si mii de carti citite ca asta nu-ti confera nici pe departe automat dreptate in ce afirmi despre religie. Acele sute de carti "pro si contra" religiei arata ca te-ai limitat strict la crestinism si cartile care infirmau acesta ideologie o faceau probabil intr-o maniera ateista, asta fiind mai tot ce ai studiat tu, crestinism si ateism. Asta nu te ajuta nici pe departe sa iei o decizie *obiectiva* in cazul religiei in general si in cazul crestinismului in particular.
Se pare ca mintea ta nu poate privcepe decat pentru ce esti setat iar proasta educatie nu te lasa sa inchizi gura. Umpleti-o cu ce vrei, mergi la taica-tau sa ti-o umple si lasa-ma pe mine.
Nu este adevarat, țigăncile sunt excroace, asa au păcalit o si furat o de bani si pe Zăvoranca, cu ghicitori inventate de babele țigănci.
Tigancile nu i ti pot ghici viitorul, sau trecutul, ele prin asa zisele lor ghiciri te ruineaza de bani, ele nu fac nimic gratis. NIMIC! Țigănci hoațe.
Pe la mine e un țigan care umblă cu un papagal. Te întreabă ce zodie ești și după te ia cu niște vrăjeli iar proștii îi dau bani.
Ghicitul trecutului se numeste aducere aminte.
ghicitul prezentului se numeste observatie.
Si ghicitul viitorului?
E mai greu cu asta, nu?
Si totusi. Se numeste intuitie.
Da, cred, pentru ca si eu m-am ocupat cu asa ceva si se adeverea de fiecare data.
tarotul ala adevarat nu are nimic de-a face cu tiganii.
(asta e gandirea eronata, de aia tarotul si ghicitul sunt vazute ca ceva negativ si murdar, din cauza tigancilor; la fel cum sta treaba in general cand e vorba de natia asta)
in spatele tarotului sta o adevarata cultura si un simbolism spiritual complex, aproape ca o religie.
depinde intotdeauna si de unde ii inveti tainele.
Da, cred in ghicit.De asemenea, cred in unicorni, zana maseluta si mos craciun.
MysticWayz întreabă:
SingleForOne întreabă: