Nu stiu ce sa zic, dar mi-ar placea sa existe, ca asta pe care il avem a devenit cam neincapator. Simt ca ma sufoc, n-am spatiu destul. Acum, pe bune, vorba unui user mai sus, ne putem astepta la orice de acum. Stiinta progreseaza intr-un ritm ametitor; nici n-apuci bine sa asimilezi niste adevaruri, ca se descopera deja altele. Nu m-as mira sa aud intr-o zi ca s-a descoperit posibilitatea de a desparti Marea Rosie prin simpla ridicare a unui toiag. Iar daca mai sunt si alte universuri, pot trage si eu nadejde ca, atunci cand voi muri, ca la un hocus-pocus, voi aparea viu in alt univers.
Categoric. Teoria corzilor a fost dovedita in repetate randuri si iti sugerez sa o citesti. S-ar putea sa iti placa
Nu prea reusesc sa percep infinitul.
Cu toate astea, cred ca exista o posibilitate destul de mare ca multiversul sa fie real.
De fapt,daca ma gandesc mai bine,ar fi posibil,,am citit recent pe site-ul lovendal unele intamplari,parerile sunt impartite,cred in fantastic si in mistic, astea sunt lucruri care trebui studiate pe indelete nu poti raspunsul asa, cred ca ar putea exista, dar pentru asta e nevoie de ceva, ceva ce noua oamenii ne scapa.
Orice este posibil pe lumea aceasta.Nu mai ma surprinde nimic.Totusi cred ca exista ceva, asa cum exista si visele.
Nimic nu dovedeste existenta lor, si nimic nu dovedeste faptul ca ele ar exista.
Mai informeaza te in 2014 un nou satelit pe nume Lisa va fi lansat de catre nasa si asta e unul din scopurile sale sa demonstreze ca exista si alte universuri--http://www.youtube.com/watch?v=39qmbl7mpJQ