Stii, la fiecare pas avem o alegere de facut. Uneori alegem bine si atunci atingem nivelul urmator; alteori alegem prost si invatam din greseli, sau cel putin asa ar trebui. Ceea ce tu nu stii este faptul ca pentru fiecare dintre noi exista un plan bine stabilit dinainte. Asta e greu de acceptat de catre oamenii care considera ca toata puterea este in mainile lor si ca sunt stapanii propriei fiinte. Tot ceea ce ne reprezinta sta in mainile Creatorului. Nu te gandi acum ca suntem ingraditi, dimpotriva, suntem liberi sa alegem ce vrem. Atat de mult ne iubeste, caci ne lasa liberi. Si poate o sa ajungi si tu la aceasta concluzie, ca nu exista coincidente, deoarece fiecare lucru neinsemnat pe care il facem urmeaza un scop de care nu suntem costienti si de care nu vom fi, poate, niciodata. Si sa nu intelegi gresit, nu sunt obsedata de numerologie si alte stiinte oculte ce tin de destin si viitor. Pur si simplu, cand nu am ce face, mai citesc cate ceva despre, dar nu imi ghidez existenta dupa ele. O zi buna sa ai
Nu cred. Numerologia merge mana in mana cu destinul si nu cred in destin. Am citit ce semnifica ziua mea de nastere in numerologie si, desi absolut fiecare cuvant se potriveste perfect, nu m-a convins sa cred. Sunt prea multe coincidente in viata.
@yanna, ma rog, fiecare cu ale sale. Ideile de genul "asa e scris" sau "e mana destinului" ma lasa complet rece. Eu am noroc sau ghinion si lucrurile mi se potrivesc din pura coincidenta sau ca asa le-am aranjat eu. Destinul ti-l faci cu mana ta. Daca tu mergi pe alt concept, treaba ta.
E un bob de adevar si in chestia asta;) am ascultat-o pe carmen hara pe protv odata vorbind despre asa ceva. Cateva informatii despre fenomen gasesti aici -> http://astromax.eva.ro/info/numerologie.html sau gugalind :)
solteris întreabă: