De ce să cred că nu există dacă e un fapt medical? Experiențele pot fi de orice gen dar frica probabil alimentează acel fapt. Dacă ești liniștit nici nu prea sesizezi acea paralizie în sensul că te trezești destul de repede sau că adormi la loc fără să sesizezi neapărat că te-ai trezit. Dacă ești agitat vrei să te miști dar ești blocat și atunci sesizezi cel mai bine.
Pentru ca cei care ne-au creat au facut posibil acest lucru si ei ne dirijeaza cand vor ei se joaca cu mintea noastra cand vor ei ne pun sa inventam chestii, ei au facut astea posibile sa respiri sau sa vezi cand dormi ei au facut tot ce se intampla cu organismul uman sau animal etc etc etc
Am un prieten care sufera de aceasta "boala" si din cate stiu merge la un psiholog.
Din documentatia mea nu e o boala, ci un fenomen care i se poate intampla oricui, oricand. Probabil el are ghinion sa sufere de acest fenomen des, si are nevoie de psiholog pentru a se linisti.
Biserica considera ca paralizia in somn reprezinta o prezenta demonica in camera, din fericire demonii pot doar sa te sperie, nu sa-ti faca si vreun rau.
Da ii adevarata paralizia mi s-a intamplat de atatea ori e oribil pur si simplu te panichezi, si probabil halucinatea e demonica findca te trezesti speriat neputabd sa te misti. Uite aici ceva ce te poate ajuta, ca probabil nu sti la ce m-am referit: https://m.youtube.com/watch?v=fQ-hXxAcYcU. https://m.youtube.com/watch?v=e3QzOR21jPU.
Un prieten a experimentat odata, demonic intr adevar, nu a putut scapa decat cu rugaciune. Exista asadar, si cred ca e si o legatura intre acestea. Adica sunt de la demoni, prezente reale si nu halucinatii.
Buna. Eu am experimentat aceasta paralizie a somnului, insa nu am avut parte de halucinatii.pur si simplu simteam cum ceva puternic imi apasa pe piept si nu puteam respira ...sincer,am tipat de frica insa totul era in capul meu, fizic nu am facut nici macar o miscare(mi-a fost confirmat acest lucru)..am reusit sa ma ridic dupa cateva secunde, cred..si ma intreb acum...de ce nu si halucinatii?!
Am experimentat de multe ori, eu pur si simplu incercam sa deschid ochii si nu puteam, parca mai tare ii strangeam, si cand ma trezeam si incercam sa ma culc inapoi, se repeta.
Paralizia in somn este adevarata. Cand creierul se trezeste si iti revine cunostiinta, muschii nu se trezesc si incep halucinatiile si auzi sunete ciudate. Eu nu am experimentat dar halucinatiile demonice cred ca sunt de la starea ta. De exemplu cand paralizezi in somn te sperii si asa apar halucinatiile demonice. Si am citit ca ea apare la gradul de somn de la 5 in sus fiind ca la 5 apar visele. Acele vedenii sunt ca un cosmar dar in realitate rezultate de imaginatia ta. Eu ma rog sa nu patesc asa ceva
Daca ti se intampla asa ceva spune,, Tatal nostru'' pana se termina tot
Eu una nu am experimentat, dar am aflat și eu recent de acest fenomen. Da, este real, încă nu se știe de ce halucinațiile sunt înfricoșătoare.
User252426 întreabă: